Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Tiedotearkisto

13.3.2023

TavaraTaxi on luotettava kumppani myös vastuullisuuden näkökulmasta.

TavaraTaxin hiilineutraalit palvelut

Toimimme ystävällisesti myös luonnon kannalta. Vastuullisuus on toimintamme perusta ja minimoimme toiminnastamme syntyviä päästöjä eri tavoilla. Haluamme olla luotettava kumppani myös vastuullisuuden näkökulmasta. Toiminnastamme syntyy väistämättä hiilijalanjälkeä ja sen pienentämiseksi toimimme laajasti.

Vihreä TavaraTaxi palveluihin kuuluu mm. tilauskohtaisesti hiilijalanjälkiraportti. Lähiliikenteessä voimme palvella sähköllä. Sähköisen TavaraTaxin sähkö tuotetaan uusiutuvana vesivoimana. Pitkänmatkan reittiliikenteessä hyödynnämme osassa kalustoamme Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä, jonka co2 päästöt on 90% dieseliä pienemmät. Jäljellejäävien päästöjen kompensointi on myös kauttamme mahdollista.

Katso lisää TavaraTaxin vihreästä polusta tai kysy asiantuntijoiltamme.

27.1.2023

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa liiketoimintaa.

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Avainsanat: Logistiikkaratkaisu Toimitusketju hallinta Supply Chain Management SCM Logistiikka-asiantuntija

16.1.2023

TavaraTaxin yritysfilmi on julkaistu

Kuvasimme viime syksynä laajasta toiminnastamme yritysfilmin. Yritysfilmillä halusimme juhlistaa TavaraTaxin 30-vuotiasta taivalta. Video on nähtävissä youtube -kanavallamme. Kanava kannattaa ottaa seurantaa tulemme kertomaan sielläkin TavaraTaxin matkasta.

TavaraTaxin youtube -kanava