Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Arkisto

22.12.2022

Iloista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita menneestä vuodesta. Kurvataan yhdessä uuteen vuoteen! Lahjoitimme tänäkin vuonna joululahjavarat Hyvä Joulumieli keräykseen.

Käy katsomassa YouTube -kanavallamme TavaraTaxin joulufilmi 2022


16.12.2022

TavaraTaxin joululahjalogistiikka palvelee

Vuosi 2022 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

5.9.2022

Hyvää Yrittäjän päivää!

Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.
Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.

25.8.2022

Sähköinen TavaraTaxi liikenteeseen!

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Etenemme matkalla kohti hiilineutraalisuutta, ottaessamme liikenteeseen elokuun alussa kalustomme ensimmäisen sähköauton. Ensimmäisen sähköisen TavaraTaxin toimintasäde on lähes 300 kilometriä yhdellä latauksella. Toimintasäde ja latausinfra ovat kehittyneet riittävälle tasolle, jotta uusi käyttövoima on mahdollinen käytössämme kaupunkiliikenteessä.

”Nyt saadut ensimmäiset kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Haasteenamme kaluston laajaan sähköistymiseen on suuri vuorokautinen kilometrisuorite. Pääsemme nyt keräämään kokemusta kaupunkiliikenteestä, jossa vuorokautiset kilometrisuoritteemme ovat lyhyempiä” kertoo TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen. ”Tekniikka kehittyy onneksi nopeasti ja pääsemme vahvistamaan uuden käyttövoiman käyttöä” jatkaa Mäkinen.

Tule seuraamaan sähköisen TavaraTaxin matkaa ja uutisia vihreältä polultamme eri kanavissamme!

1.8.2022

Pikakuljetus ulkomaille? TavaraTaxin pikalähtö toimittaa!

TavaraTaxin pikalähtö -palvelumme palvelee myös ulkomaille suuntautuvissa pikakuljetustarpeissa. Palvelussa varaamme tarpeen mukaisen kaluston ja nimetyn kuriirin suorittamaan tehtävää. Lähtö ja määränpää olla voi olla missä tahansa kotimaassa tai ulkomailla.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee aina suoraan kohteeseen ilman välivaiheita. Suoratoimituksella varmistetaan nopein mahdollinen prioriteetti juuri Sinun lähetyksellesi. Tilauskeskuksemme asiantuntijoillamme on osaamista ja yhteydet ratkaisun rakentamiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat lähetykset luotettavasti perille.

Pikalähtö -palveluun on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita, jotka määritellään tilausta tehtäessä. Pikalähdön voit tilata heti tarpeeseen tai ennakkoon valtakunnallisesta tilauskeskuksestamme 0100 6100.

7.4.2022

TavaraTaxi mukana Rallimuseon Elävä museo hankkeessa!

Ralliauton väritys on alkuperäinen vuodelta 1981 lisättynä TavaraTaxin merkeillä.

Ralliauton väritys on alkuperäinen vuodelta 1981 lisättynä TavaraTaxin merkeillä.

Mobilia on auto- ja tieliikenteen valtakunnallinen vastuumuseo ja sen yhtydessä Kangasalla toimii Rallimuseo. Mobilian kanssa tekemäämme monivuotiseen yhteistyöhön liittyen olemme mukana Rallimuseo-Datsunin matkassa 
sen liikkuessa aikakautensa legendaaristen suomalaiskuskien renkaanjäljillä ympäri Eurooppaa. 
Ensimmäinen TavaraTaxin tuella ajettava kilpailu nyt tulevana viikonloppuna (8.4.-9.4) ajettava Costa Smeralda Storico Sardinian saarella. Ralliauto on täysin samoissa väreissä kuin rallikuljettaja Peter Geitelin auto vuonna 1981. 
Huolien painaessa Eurooppaa olemme yrityksenä osaltamme jo antaneet pikaista apua Ukrainaan. Samalla pitää myös pyörien pyöriä ja tavaran liikkua. Olemalla mukana tässä Elävä museo -hankkeessa haluamme kunnioittaa suomalaista ralliperintöä sekä tuoda hankkeen myötä meille kaikille iloa ja uskoa tulevaisuuteen. 

25.3.2022

Tule mukaan rakentamaan TavaraTaxin tarinaa! – katso avoimet tehtävämme

TavaraTaxilaiset työskentelevät monipuolisesti erilaisissa tehtävissä.

TavaraTaxilaiset työskentelevät monipuolisesti erilaisissa tehtävissä.

Nyt avoimena on avaintehtäviä, joissa pääset kehittämään itseäsi ja työyhteisöä. Etsimme erityisesti Tampereen päämajaamme operatiivista päällikköä sekä asiakaspalvelijaa

Etenemme ja kasvamme kovaa vauhtia, kuten toimialaan hyvin sopii. Pikakuljetusten ja palveluliiketoiminnan maailma tarjoaa haasteita ja palkintoja, tässä jos missä näkee asioiden etenemisen. 

Hyvien työkavereiden, ajanmukaisten työkalujen ja huippujen asiakkaiden kanssa teemme maailmasta rullaavan! 

Jos haluat puolestasi tarjota osaamistasi, jota emme kenties osaa vielä kaivata, kannattaa aina laittaa avoin hakemus. 

Lue lisää TavaraTaxista työpaikkana ja hae mukaan!

https://www.tavarataxi.fi/tyopaikat

 

7.3.2022

Tuemme ukrainalaisia avustusprojektien kautta.

Haluamme tukea ukrainalaisia heitä kohdanneen hädän keskellä. Olemme tehneet päätöksen avustaa eri avustusprojektien kautta ukrainalaisia. Eurooppalaiseen arvomaailmaan kuuluu Ihmisarvo, Vapaus, Demokratia, Tasa-arvo ja oikeusvaltioperiaate. Nyt kun ne ovat uhattuna on eurooppalaisten aika puolustaa yhteisiä arvoja.

Olemme myös ottaneet tilanteen huomioon hankintapolitiikassamme.

23.2.2022

CO2-raportti saatavissa nyt kuljetuskohtaisesti.

Kehitämme entisestään TavaraTaxin vihreää polkua ja nyt tuomme mahdolliseksi tilata kuljetuskohtaisen CO2-raportin (hiilijalanjälkiraportti). Olemme jo vuosia tuottaneet sopimusasiakkaille kausikohtaisia hiilijalanjälkiraportteja erillistilauksesta. Tästä palvelusta voi kysyä lisää tilauskeskuksemme palveluasiantuntijoilta. 

Ympäristön säästämiseksi olemme tehneet lukuisia toimia, kuten voimakkaat investoinnit uusimpaan moottoriteknologiaan sekä mm. kuormalavojen kierrätyspalvelut. Edelleen kehitämme toimintaamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa kohti hiilineutraalisuutta. Tulemme kertomaan lähiaikoina lisää TavaraTaxin vihreän polun uusista ratkaisuista.  

Lue lisää ympäristöohjelma TavaraTaxin vihreästä polusta https://www.tavarataxi.fi/yritys/ymparisto/12

8.2.2022

TavaraTaxin AsiakasWEB 24/7 on nyt OmaTavaraTaxi

Digitaalinen palveluporttaalimme kehittyy ja saa uudeksi nimekseen OmaTavaraTaxi. Palvelussa voi mm. katsoa reaaliajassa, toteutuneiden tilausten kuittaus- ja kellonaikatietoja. Digitaalisen palveluporttaalin kautta löytyy myös toteutuneiden tilausten laskutustiedot. Asiakaskohtaiset tunnukset OmaTavaraTaxi -palveluun voi pyytää tilauskeskuksestamme 0100 6100 tai tilaukset @ tavarataxi.fi. Asiakaskohtaisten tunnusten avaamisen yhteydessä annamme myös käyttäjäkoulutuksen. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja toivomme palautetta.

Jatkuviin palvelutarpeisiin voimme toteuttaa erilaisia asiakaskohtaisia tilauskanavia ja raportointia kysy niistä lisää tilauskeskuksestamme!

Pyydä tunnukset ja klikkaa OmaTavaraTaxi