Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Arkisto

19.12.2014

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Liikenteemme toimii normaalisti tiistaina 23.12. Joulunpyhinä palvelemme pikalähtöpalvelumme voimalla.

9.10.2014

Lisäsimme päivittäisiä yhteyksiä Jyväskylään!

Vahvistimme palvelutasoamme Keski-Suomessa. Palvelemme kaikissa pikakuljetustarpeissa Jyvässeudun sisällä, luonnollisesti ovelta ovelle - kädestä käteen. Uusilla panostuksilla voimme tarjota päivittäiset yhteydet Jyväskylän ja mm. Pirkanmaan, Pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen sekä Oulun välillä. Kysy nopein yhteys lähetyksillesi valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

8.9.2014

TavaraTaxilaisten ammattitaitoa kehitetään

Pidämme huolta kilpailukyvystämme kouluttautumalla. Osaamisen jatkuva päivittäinen on ollut yksi tekijä jolla olemme pystyneet vastaamaan monipuolistuviin asiakastarpeisiin. Olemme tyytyväisiä, että koko tavarankuljetusala on saanut uuden ”koulutusstandardin” kun keskiviikosta 10.9. alkaen jokaisen ammattimaisesti kuorma-autoa (C-ajokorttiluokka) ajavan on viiden vuoden jaksoissa päivitettävä osaamistansa vähintään 35 tuntia. Lisätietoa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafista www.trafi.fi.

Meillä jokainen TavaraTaxilainen riippumatta tehtävästä tai ajokorttiluokasta pääsee osaksi omaa koulutusjärjestelmäämme. Kilpailukyky lähtee osaamisesta!

23.6.2014

Olemme mukana heinäkuussa SuomiAreenassa Porissa.

Olemme mukana yhteiskunnallisen keskustelun ykköstapahtumassa SuomiAreenalla Porissa. Ville Mäkinen TavaraTaxista osallistuu 15.7. järjestettävään keskusteluun maantielogistiikan energiatehokkuudesta. PIHILeaks -tilaisuus alkaa Eetun Aukiolla 15.7. kello 15:45. PIHILeaksin juontaa Mari Perankoski, keskustelijoina ovat Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Leo Stranius, kansanedustaja Ari Jalonen (ps) sekä SKAL ry toimitusjohtaja Iiro Lehtonen ja johtaja Pasi Moisio.

SuomiAreenan tapahtumat kuten PIHILeaks ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta saat www.skal.fi/suomiareena tai www.suomiareena.fi

11.6.2014

TavaraTaxi -polkuauto liikennöi Mobilian liikennepuistossa!

Haluamme olla mukana edistämässä vastuullista liikennekulttuuria Suomessa. Tästä osoituksena olemme lähteneet yhteistyöhön Tieliikennemuseo Mobilian kanssa. Mobilia sijaitsee Kangasalla. Tästä päivästä alkaen, liikennepuistossa on ajoneuvoksi valittavissa TavaraTaxi. Yhteistyökautemme aikana tulemme järjestämään erilaisia tempauksia ja tilaisuuksia yhteistyössä Mobilian kanssa.

Haluamme toivottaa kaikille pikkuautoilijoille turvallisia ja opettavaisia hetkiä Mobilia liikennepuistossa Kangasalla!

Mobilian liikennepuisto tarjoaa 4–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden opetella oikeanlaista liikennekäyttäytymistä. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Mobilia sijaitsee Kangasalla Kisarannassa osoitteessa Kustaa Kolmannen tie 75. Mobilian liikennepuiston aukioloajat Toukokuussa viikonloppuisin klo 10–15 Koulujen kesälomakauden ajan (14.8. asti) joka päivä klo 10–20 Elokuussa 15.8. lähtien viikonloppuisin klo 10–15

27.5.2014

Taloustutkimuksen mukaan TavaraTaxilla on paras yrityskuva

Toimialaa arvioineet päättäjät: TavaraTaxi on luotettavin

Taloustutkimuksen yrityskuvatutkimuksen mukaan pikakuljettaja Hämeen TavaraTaxilla on edelleen kuljetusalan paras imago Pirkanmaalla. Tutkimus toteutettiin puhelininformoituna kirjekyselynä, kohderyhmänä Tampereen ja ympäristökuntien vähintään 5 hengen yritysten päättäjät.
 
Luotettavuus, tavoitettavuus puhelimitse ja henkilökunnan ammattitaito olivat jälleen tärkeimpiä tekijöitä valittaessa kuljetusyritystä. Hämeen TavaraTaxi sijoittui muun muassa kaikissa näissä tekijöissä toimialansa terävimpään kärkeen.
 
Kuluvan vuoden aikana Hämeen TavaraTaxissa on voimakkaasti panostettu toiminnan laajentamiseen. Tämä on näkynyt asiakkaillemme laajentuneena palvelualueenamme ja uusina palvelukonsepteina. Tästä kiitoksena meidät on arvioitu kuljetusalan joustavimmaksi ja palveluhalukkaimmaksi. "Panostamme vuosittain merkittävästi tutkimus ja kehitystoimintaan, ensiarvoista kuitenkin on, että kaikki tapahtuu asiakkaan ehdoilla" kertoo yrittäjä Jorma Niemi. "Tärkeää on, että kaikilla mittareilla kehitystyömme on kestävää ja yksi tärkeimmistä on nimenomaan tämä vuotuinen päättäjätutkimus" Niemi jatkaa.
 
Tutkitut kuljetuspalveluyritykset aakkosjärjestyksessä.
  • DB Schenker/Kiitolinja
  • DHL Freight (Finland) Oy
  • DPD Finland Oy
  • Hämeen Kuljetus Oy
  • Hämeen TavaraTaxi
  • Itellan pakettipalvelut
  • Kaukokiito
  • Kuljetus Ilpo Niemi Oy
  • Kuljetusliike Tyvi Oy
  • Länsiö Logistiikka Oy
  • Oy Matkahuolto Ab Pakettipalvelut
  • Schenker Express Oy
  • Tampereen Autokuljetus Oy / Tampereen KTK
  • TNT Express
  • Transpoint Oy Ab
  • UPS

Hämeen TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja. Liikennettä hoidamme 25 kuljetusyksiköllä 45 kuljetusalan ammattilaisen voimin. Teemme vuorokaudessa yli 800 asiakaskäyntiä. Tilauskeskuksemme 0100 6100 palvelee 24h.

Lisätietoja: Jorma Niemi
Yrittäjä
0400-651 621
" target="_blank">
www.tavarataxi.fi
 
Lähde:            Taloustutkimus Oy/Tampereen seudun päättäjät 2014
                      Kuljetuspalvelu yritykset, helmi-maaliskuu 2014

 

20.5.2014

Uutisia TavaraTaxin vihreältä polulta

TavaraTaxin vihreän polun puitteissa teemme eri sidosryhmien kanssa yhteistyötä vähentääksemme ympäristön kuormitustamme. Neste Oilin kanssa olemme seuranneet Diesel -polttoaineen kulutustamme.

Hämeen TavaraTaxin tekemä puolen vuoden kulutusvertailu osoittaa Neste Pro Dieselin edut kiistattomasti.

Saman päivän aikana tapahtuviin pikakuljetuksiin erikoistuneen Hämeen TavaraTaxin johtaja Ville Mäkinen vannoo Neste Pro Dieselin nimeen. Eikä sattumalta: TavaraTaxi aloitti Mäkisen valvonnassa marraskuussa 2013 ainutlaatuisen kenttäkokeen, jossa kahta MB Sprinter -pakettiautoparia käytettiin vertailemaan eri diesel-polttoaineita todellisissa kenttäoloissa Suomen teillä...

Lue lisää: http://www.nesteoil.fi/default.asp?path=35;52;88;17746;20114;23662&voucher=91AB65E7-FE2B-4CCD-9337-A76B7D76CA80

 

5.5.2014

Avasimme päivittäisen liikenteen Ouluun ja Kokkolaan!

Paransimme palveluamme avaamalla päivittäiset reitit Ouluun ja Kokkolaan. Voimme palvella asiakkaitamme kaikissa lähetystarpeissa, kaikkialta etelästä pohjoiseen ja pohjoisesta etelään. Palvelemme uusillakin alueilla luonnollisesti ovelta ovelle, kädestä käteen – periaatteella. TavaraTaxit palvelevat myös lähiliikenteen pikakuljetustarpeissa Kokkola-Raahe-Ylivieska-Oulu alueella. Valtakunnallinen palvelunumeromme 0100 6100 palvelee kaikissa logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

22.4.2014

Tietoa rekrytoinneistamme. Suuri kiitos hakijoille!

Suuri kiitos Teille kaikille, jotka olette olleet kiinnostuneita työskentelemään organisaatiossamme. Olemme saaneet alkuvuoden aikana ottaa vastaan yli 600 työhakemusta eri tehtäviimme ja toimipaikkoihimme. Olemme haastatelleet lukuisan määrän hakijoita. Pyrimme kontaktoimaan kaikki meille pyrkineet hakijat lähitulevaisuudessa.

TavaraTaxi on todella vahvassa kehitysvaiheessa ja siksi tulemme rekrytoimaan monia uusia työntekijöitä lähiaikoina. Vastaanotetut hakemukset huomiomme rekrytoinneissamme lähetyspäivästä alkaen seuraavat kuusi kuukautta. Voimakkaan kehitysvaiheen johdosta, emme voi vastata puhelintiedusteluihin. Työtehtäviimme liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla rekry (a) tavarataxi.fi.

14.3.2014

Toimintamme laajenee voimakkaasti!

Rekrytoimme uusia palveluammattilaisia tänä keväänä Tampereelle, Helsinkiin, Ouluun ja Jyväskylään.

10.3.2014

TavaraTaxi kulkee vihreää polkua

Ekologisuus on tärkeä osa tehokkuutta.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry ja Neste Oil Oyj valitsivat viimevuonna TavaraTaxin Litra päivässä Kummiyritykseksi. Lupasimme kertoa kaksivuotiskautemme aikana toimenpiteistämme kestävän kehityksen edistämiseksi. Johtaja Ville Mäkinen kertoi vihreän polun toimista Kuljetusyrittäjä-lehden numerossa 1/2014.

Kysymys: Millaisia ennakoivan tai ylläpitävän huollon toimia kalustollenne tehdään ja vaikuttavatko nämä toimet esimerkiksi energiatehokkuuteen? Jos vaikuttavat, niin miten?

Esimerkiksi ilmansuodattimen oikea-aikainen vaihto vaikuttaa kokemuksiemme mukaan merkittävästi polttoaineen kulutukseen. Venttiilien säädöt ja renkaiden paineet ovat myös merkittäviä tekijöitä energiatehokkuuden saavuttamiseksi, Johtaja Ville Mäkinen, TavaraTaxista kertoo. Meillä huollot suunnitellaan siten, että huollettava auto on mahdollisimman vähän aikaa pois liikenteestä. Huolloissa korostuu pitkä yhteistyömme Vehon kanssa, he informoivat meitä jos on tarvetta poiketa normaalista huolto-ohjelmasta. Tällä toimintamallilla ehkäistään remonttitarvetta, jatkaa Mäkinen.

Kysymys: Mikä merkitys energiatehokkuudella ja ympäristöasioilla on yhteistyökumppaneiden valinnassa?

Energiatehokkuus on yleensä merkki siitä, että asiat tehdään kerralla oikein. Kun asiat tehdään kerralla oikein ja laadukkaasti, on tekemisen tulos optimaalinen. Meillä TavaraTaxissa ei ole aikaa tehdä asioita moneen kertaan emmekä voi tätä ”sinnepäin –tekemistä” sallia yhteistyökumppaneiltammekaan. Merkitys on siis suuri, yhteistyökumppanin tehokkuus realisoituu tyytyväisyytenä, Ville Mäkinen kertoo. Ympäristön kunnioittaminen niin, että arvo on viety konkreettiseen tekemiseen, on meille tärkeä mittari yhteistyökumppanin tasosta. Tänään kun moniin kuluttamiimme palveluihin ja hyödykkeisiin on olemassa vaihtoehtoinen tarjoaja, on ympäristön kunnioittaminen meille tärkeä mittari kumppanin valinnassa. Ympäristöarvojen eteen ei voi tehdä työtä jos perusasiat eivät ole kunnossa, Mäkinen toteaa.

8.1.2014

TavaraTaxilaisen tunnistaa kuvallisesta henkilökortista

Olemme ottaneet käyttöön kuvalliset henkilökortit. Henkilökorteistamme löytyy myös henkilökohtainen veronumero. Tästä päivästä alkaen jokaisella palvelutehtävää suorittamassa olevalla TavaraTaxilaisella on osana vaatetusta näkyvällä paikalle henkilökortti. Tällä toimenpiteellä haluamme osallistua harmaan talouden ehkäisyyn ja samalla parantaa palveluamme asiakkaillemme.