Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Arkisto

22.12.2016

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Reittiliikenteemme palvelee normaalisti perjantaina 23.12. ja joulunpyhinä palvelee pikalähtöpalvelumme.

7.12.2016

Tarvitsetko apuvoimia joululahjalogistiikkaan?

Jälleen vuosi on kääntynyt loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Soita 0100 6100 ja laitetaan paketit liikkeelle!

 #pikakuljettaja´n #joululahjalogistiikka

7.9.2016

Rekrytointitilaisuus 10.9. Tampereen avoimista työpaikoista

Kiinnostaako työpaikka kehittyvässä ja kasvavassa logistiikkayhtiössä? Tule kuulemaan avoimista työpaikoistamme!

Järjestämme rekrytointitilaisuuden lauantaina 10.9. kello 11:00 Mobiliassa tieliikenteen valtakunnallisessa erikoismuseossa. Mobilia sijaitsee Kangasalla osoitteessa Kustaa Kolmannen tie 75. Tilaisuudessa kerromme avoimista työpaikoistamme ja TavaraTaxin toiminnasta. Tilaisuudessa on mukana rekrytoijiamme ja teemme ensimmäisen kierroksen haastatteluita mahdollisuuksien mukaan, kannattaa siis ottaa todistukset mukaan!  

Syksyn aikana tulemme palkkaamaan 20 uutta työntekijää erilaisiin tehtäviin. Etsimme mm. autonkuljettajia, asiakaspalvelijoita ja Supply Chain Analystia…

Tilaisuuteen tulee rekisteröityä ennakkoon (viimeistään pe 9.9. 16:00) lähettämällä oman nimensä ja puhelinnumeronsa osoitteeseen
 
Kartta ja saapuminen Mobiliaan, tilaisuusjärjestetään Keskustalossa:

http://www.mobilia.fi/info/kartta-ja-saapuminen 

15.8.2016

Palkkaamme 20 uutta työntekijää!

AUTONKULJETTAJIA, ASIAKASPALVELIJOITA, Supply Chain Analyst, PALVELUASIANTUNTIJA…

Syksyn aikana palkkaamme toimintamme voimakkaan kasvun johdosta ympäri Suomen uusia työntekijöitä. Avoimista työtehtävistä löydät lisätietoa www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi Hakea voit joko sivuilta löytyvän hakukaavakkeen kautta tai sähköpostilla

Järjestämme rekrytilaisuudet Tampereella ja Vantaalla syyskuun aikana. Niistä annamme lisätietoja myöhemmin.

TavaraTaxi on kehittyvä, kansainvälistyvä ja kasvava logistiikkayhtiö. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

 

10.6.2016

Tavoitteemme on olla laatujohtaja logistiikassa!

Jatkuva kehittyminen on meille tärkeä arvo. Mitä kehittyminen tarkoittaa käytännössä siitä lisää Aamulehden artikkelissa:

Kuinka moni suomalainen perheyritys määrittelee tavoitteekseen olla alallaan Euroopan laatujohtaja?

Tamperelainen Hämeen TavaraTaxi uskaltaa sanoa ääneen, että vähempi ei logistiikassa riitä. Tärkeintä on pitää asiakas tyytyväisenä ja koko kuljetusketju omassa hallinnassa...

LUE Koko juttu:

http://www.aamulehti.fi/raha/tamperelaisella-kuljetusyrityksella-kova-tavoite-on-kuljettanut-jopa-huonepolya/

 

 

30.5.2016

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle PALVELUASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme vastauksia logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä (sähköposti, skype…). Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.   Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta on eduksi työssä onnistumiselle. Vahvasti kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi esimiestehtäviin. Palveluasiantuntija työskentelee Itä-Tampereella Vehmaisten kaupunginosassa sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Palveluasiantuntija/Tre)

Lähetä hakemus 5.6. mennessä osoitteessa tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai sähköpostilla "> tai kirjallisena.

TavaraTaxi on monipuolinen logistiikkayhtiö. Tinkimätön asiakaspalvelu, markkinoiden uudenaikaisimmat apuvälineet sekä uusi kalusto luo meille mahdollisuuden tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Kaikissa logistisissa haasteissa ratkaisun antaa 0100 6100 kellon ympäri.

18.3.2016

TavaraTaxin historiaa ja nykypäivää esitellään Mobiliassa!

Tieliikenteen valtakunnallisen erikoismuseo Mobilian Pakettiraketit teemanäyttely avasi ovensa virallisesti tänään! Mobilian vuoden 2016 teemanäyttely Pakettiraketit kertoo jakeluliikenteen historiasta ja esittelee pakettiautojen monipuolista käyttöä.

Osana näyttelyä on pikakuljettaja Hämeen TavaraTaxin toimintaa nykydokumentoitu ja osa taltioidusta aineistosta on esillä näyttelyssä. Esillä on myös vanhoja lehtiartikkeleita toiminnastamme. Vanhojen museoautojen vastapainoksi olemme tuoneet esille uuden TavaraTaxin johon näyttelyvieraat voivat tutustua.

Pakettiraketit – näyttely pakettiautoista ja jakeluliikenteen historiasta 18.3.–18.12.2016 Mobiliassa Kangasalla. Mobilia avoinna päivittäin klo 10–16, suljettu pääsiäisenä 25.–28.3.2016.

Lisätietoa Mobiliasta ja näyttelystä löydät www.mobilia.fi

10.3.2016

Joensuu ja Varkaus mukaan päivittäiseen reittialueeseemme!

Vahvistimme palvelutasoamme ja avasimme uuden päivittäisen reittiyhteyden Varkauteen ja Joensuuhun. Uudella yhteydellä pystymme tarjoamaan säännöllisen jokapäiväisen palvelun Joensuuhun ja Varkauteen Etelä- ja Länsi-Suomesta sekä Pohjanmaalta eli kaikkialta jo olemassa olevalta lähes valtakunnallisesta reittiverkostamme. Kaikki liikenteemme hoidetaan omilla pikakuljettamiseen varusteluilla autoilla koulutettujen TavaraTaxilaisten toimesta. Samalla Pieksämäestä tulee uusi tukikohtakaupunkimme. Kysy nopein yhteys Joensuuhun tai Joensuusta valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

TavaraTaxin pikalähtö luonnolliseti palvelee mihin tahansa määränpäähän kotimaassa tai ulkomailla.

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen. Uudenaikaisten tietojärjestelmien avulla pystymme joustavasti yhdistelemään erilaisia kuljetustarpeita. Kysy nopein yhteys lähetyksillesi valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

23.2.2016

Haluatko pikakuljettajaksi?

Onko tässä Sinun uusi työtakkisi? Jos olet kiinnostunut työskentelemään joukkueessamme ole hyvä ja täytä hakemus tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme uusia vahvistuksia joukkueeseemme.

Lisätietoja tehtävistämme löydät osiosta Rekry sieltä löytyy myös TavaraTaxilaisten tarinoita sekä avoin työhakemus.

Lisätietoja työhönottojen etenemisestä saat lähettämällä sähköpostia

29.1.2016

Seuraa pikakuljettajan arkea Instagramissa!

Nyt aktivoidumme Instagramissa! Seuraa pikakuljettajan arkea https://www.instagram.com/tavarataxi tai klikkaa kuvaa!
Nyt aktivoidumme Instagramissa! Seuraa pikakuljettajan arkea https://www.instagram.com/tavarataxi tai klikkaa kuvaa!