Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Arkisto

21.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Reittiliikenteemme palvelee normaalisti lauantaina 23.12. ja joulunpyhinä palvelee pikalähtöpalvelumme.

8.12.2017

Voimaa joululahjalogistiikkaan!

Anna asiantuntijoidemme suunnitella ja toteuttaa joululahjalogistiikkasi. Onpa lahjasi iso tai pieni palvelemme aina nopeasti ja kädestä käteen.

12.9.2017

Sinustako pikakuljettaja? Nyt rekrytoimme Vantaalla!

Palkkaamme kymmenen uutta TavaraTaxilaista pääkaupunkiseudulle. Onko joku näistä Sinun uusi työtakkisi?

Palkkaamme kymmenen uutta TavaraTaxilaista pääkaupunkiseudulle. Onko joku näistä Sinun uusi työtakkisi?

Toimintamme voimakkaasti laajentuessa etsimme pääkaupunkiseudulle lisää PALVELUKYKYISIÄ PIKAKULJETTAJIA

Nyt etsimme sekä C- ja B-ajokortillisia vahvistuksia joukkueeseemme. Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta palvelualalta ja asiakaspalveluhalua. Liikumme yössä ja päivässä tarjoamme siis erilaisia työvuoroja. Suomen kieli on päätyöskentelykieli ja muu kielitaito kuten ruotsinkielentaito lasketaan eduksi. Oma-aloitteisuus ja tinkimättömyys edesauttavat työssä onnistumista. Pääkaupunkiseudun tukikohtamme sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaalla Juhanilantiellä.

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai

Mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen

6.9.2017

Palvelemme messulogistiikassa!

Syksy on ammattimessujen aikaa. Palvelemme monipuolisesti messuihin liittyvissä logistiikkatarpeissa.

Pikalähtö -palvelumme toimittaa suurenkin osaston materiaalit mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla. Täydennystarpeet messujen aikana, esimerkiksi käyntikorttitäydennykset toimitamme kellon tarkasti reittiliikenne -palvelullamme. 

Ota yhteys valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 niin räätälöidään Sinun tarpeisiisi soveltuva ratkaisu.

16.8.2017

Tietoa rekrytoinneistamme: Hakuaika tilauskeskukseen on päättynyt.

Hakuaika tilauskeskuksen avoimiin työpaikkoihin on päättynyt. Osa rekrytoinneista on tehty. Suuren hakijamäärän vuoksi haastattelut ja hakijoiden kontaktoinnit ovat vielä kesken. 

Suuri kiitos Teille kaikille, jotka olette kiinnostuneita työskentelemään organisaatiossamme. Pyrimme kontaktoimaan kaikki meille pyrkineet hakijat lähitulevaisuudessa.

TavaraTaxi on todella vahvassa kehitysvaiheessa ja siksi tulemme rekrytoimaan paljon uusia työntekijöitä lähiaikoina. Vastaanotetut hakemukset huomioimme rekrytoinneissamme lähetyspäivästä alkaen seuraavat kuusi kuukautta. Työtehtäviimme liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla rekry (a) tavarataxi.fi.

17.3.2017

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijoita!

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme palvelukysymyksiin puhelimitse sekä sähköisissä välineissämme. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin tilauskeskuksessamme Itä-Tampereella, Vehmaisten kaupunginosassa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmoittaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden prosesseja. Toivomme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Vahvasti kehittyvänä organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä logistiikka-alan asiantuntijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse maanantaina 20.3. 13:30-15:00 Piritta Kukkonen 010 2714 008 tai sähköpostitse  (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemus 26.3. mennessä osoitteessa tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai sähköpostilla "> tai kirjallisena.

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava pikakuljettaja. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

15.3.2017

TavaraTaxin pikalähtö -palvelun voit tilata suurellekin tavaraerälle.

TavaraTaxin pikalähtö -palvelun voit tilata suurellekin tavaraerälle. Palvelussa varaamme tarpeen mukaisen kaluston ja nimetyn kuriirin suorittamaan tehtävää. Lähtö ja määränpää olla voi olla missä tahansa kotimaassa tai ulkomailla.

Pikalähtö -palveluun on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita, jotka määritellään tilausta tehtäessä. Pikalähdön voit tilata heti tarpeeseen tai ennakkoon valtakunnallisesta tilauskeskuksestamme 0100 6100.

Lisätietoja löydät sivustoltamme tai kysymällä tilauskeskuksestamme 0100 6100.

27.2.2017

TavaraTaxi tolpalta!

TavaraTaxitolppa Vantaalla.

TavaraTaxitolppa Vantaalla.

Parannamme lähtövalmiuttamme edelleen ja otamme käyttöön TavaraTaxitolpan. TavaraTaxitolpille tuomme pikalähtövalmiudessa olevaa kalustoa. Onpa kuljetustarpeesi lähelle tai kauas TavaraTaxi on aina lähtövalmiudessa. Kuljetuspalvelun voi tilata valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

Etsimme jatkuvasti uusia kohteita TavaraTaxitolpille, jos Sinulla on mielessä tarkoitukseen soveltuva kohde, ota yhteyttä sähköpostilla .