Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Tiedotearkisto

22.12.2015

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Reittiliikenteemme toimii normaalisti keskiviikkoon 23.12. Joulunpyhinä palvelemme pikalähtöpalvelumme voimalla.

8.12.2015

TavaraTaxin reittikartta on julkaistu!

TavaraTaxi palvelee satoja asiakkaita joka päivä ympäri Suomen. Nyt päivittäinen reittiliikenteemme löytyy helposti oheisesta kartasta. Reittiliikennealueemme on aikataulutettua jokapäiväistä liikennettä.

Reittiliikenteessä palvelu on aina ovelta ovelle kädestä käteen.  Kaikessa reittiliikenteessä toimimme pienessä aikaikkunassa yössä tai päivässä. Reittiliikenne on tilauskeskuksemme reaaliaikaisessa ohjauksessa joten mahdolliset muutokset reittiin on helppo toteuttaa. Kaikki kalustomme on yhdenmukaista ja pikakuljettamiseen konseptoitua. Henkilöstömme jatkuva kouluttaminen antaa avaimet onnistuvaan tekemiseen.

Reittiliikenteemme palvelee ainutkertaisissa tai toistuvissa palvelutarpeissa. Kuljetustilauksen tekeminen on helppoa soittamalla 0100 6100 tai sähköisillä välineillä. Valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100 saat nopeimman ratkaisun Sinun tarpeeseesi!

TavaraTaxin pikalähtö luonnolliseti palvelee mihin tahansa määränpäähän kotimaassa tai ulkomailla.

16.11.2015

Tieliikennemuseo Mobilia nykydokumentoi TavaraTaxin toimintaa

Pikakuljettaja Hämeen TavaraTaxin toimintaa dokumentoidaan ja tallennetaan tieliikenteen valtakunnallisen erikoismuseo Mobilian toimesta. Osa nykydokumentoinnin tuloksista on nähtävillä 2016 maaliskuussa avautuvassa Pakettiraketit näyttelyssä Mobiliassa Kangasalla. Nykydokumentoinnissa tallennetaan toimintaamme haastattelemalla, valokuvaamalla ja videoimalla. Mobilian arkistoon tullaan tallentamaan myös mm. TavaraTaxia käsitteleviä lehtiartikkeleita sekä jo pois käytöstä siirtynyttä lomakkeistoa ja laitteistoa. Olemme perheyrityksenä sitoutuneet toimintamme pitkäjänteiseen kehittämiseen ja siksi on hienoa, että tekemisemme historiassa ja nyt tallentuvat museon arkistoon.  

Kerromme nykydokumentoinnin etenemisestä lisää some-kanavissamme. Lisätietoa tulevasta teemanäyttelystä löytyy osoitteesta www.mobilia.fi

3.11.2015

Laajensimme päivittäisen reittialueemme Kuopioon!

Tänään avasimme uuden päivittäisen reitin Kuopioon. Uudella yhteydellä pystymme tarjoamaan säännöllisen jokapäiväisen yhteyden Kuopioon Etelä- ja Länsi-Suomesta sekä Pohjanmaalta. Aamulla tehty tavaran nouto Kuopiosta on perillä määränpäässään Etelä-Suomessa vielä samana päivänä! Samalla myös palvelutasomme Jyväskylän seudulla paranee. Kysy nopein yhteys Kuopioon tai Kuopiosta valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Lappeenranta akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen. Uudenaikaisten tietojärjestelmien avulla pystymme joustavasti yhdistelemään erilaisia kuljetustarpeita. Kysy nopein yhteys lähetyksillesi valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100.

1.9.2015

Nimitysuutinen TavaraTaxissa Vantaalla

Olavi Lehtonen, dipl.ins., aloittaa projektimyyntijohtajana vastuualueenaan uusasiakashankinta. Olavi on aikaisemmin toiminut kansainvälisissä tehtävissä mm. Vacon Oyj:llä Huolto ja jälkimarkkinat -liiketoiminta-alueen johtajana, Nokia Oyj:n eri yksiköissä sekä Empower Oy:n hankintajohtajana. Olavin asemapaikka on Vantaan Teknobulevardin konttorimme.

11.8.2015

TavaraTaxin Vantaan konttori Aviapolikseen

TavaraTaxin pääkaupunkiseudun konttori sijaitsee 11.8. alkaen Vantaalla osoitteessa Teknobulevardi 3-5. Samalla keskitämme pääkaupunkiseudun toiminnot Aviapolisiin Vantaalle. Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyys ja nopeat yhteydet isoimmille pääväylille ovat toiminnallemme tärkeät. Uusilla ratkaisuilla pystymme parantamaan pääkaupunkiseudun palveluvalmiuttamme.

3.8.2015

Nimitysuutinen TavaraTaxissa Tampereella

TavaraTaxi on vahvalla kasvupolulla ja organisaatiomme kasvaa.

Matti Laaksonen, BBA, logistiikkainsinööri, tulee vahvistamaan työnjohtoamme. Matti on työskennellyt Cargotec Oyj:ssä vastaten Kalmarin varaosien globaalin varastoinnin ja kuljetusten suunnittelusta.  Aikaisemmalla työurallaan Matti oli integroimassa Hollannin Bredassa General Motorsin markkinointi- ja varaosavarastoa. Matin nimikkeenä on logistiikkainsinööri ja vastuualueenaan operatiivinen työnjohto ja laadunhallinta. Matin asemapaikka on Tampereen konttorimme 3.8.2015 alkaen.

22.6.2015

Haluamme edistää turvallista liikennekulttuuria

Haluamme tarjota 4-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua miltä tuntuisi olla TavaraTaxilainen ja samalla oppia turvallista liikennekäyttäytymistä. Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa Kangasalla on liikennepuisto jossa 4-12 – vuotiaat lapset voivat polkuautoilla tutustua käytännössä liikenteeseen.  Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa. Saadaksesi edun Sinun pitää pyytää koodi (yksi ajo/lapsi) tilauskeskuksestamme, joka oikeuttaa ilmaiseen ajoon polkuautolla. Koodin saa soittamalla numeroon 0100 6100 tai sähköpostilla "> Kesäkampanjamme on voimassa 14.8.2015 asti.

Katso lisää! http://www.mobilia.fi/palvelut/museokavijalle/rahtarit-liikennepuisto

Mobilian Rahtarit-liikennepuisto tarjoaa 4–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden opetella oikeanlaista liikennekäyttäytymistä. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Liikennepuistossa on käytettävissä 10 polkuautoa. Autoja on sekä kevyen- että raskaanliikenteen puolelta. Toukokuussa viikonloppuisin klo 10–15.Koulujen kesälomakauden ajan (1.6.–14.8. asti)  joka päivä klo 10–18 (suljettu juhannusaattona).Elokuussa 15.8. alkaen viikonloppuisin klo 10–15.

10.4.2015

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijoita!

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme palvelukysymyksiin puhelimitse sekä sähköisissä välineissämme. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin tilauskeskuksessamme Itä-Tampereella, Vehmaisten kaupunginosassa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmoittaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden prosesseja. Toivomme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Vahvasti kehittyvänä organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä logistiikka-alan asiantuntijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse perjantaina 17.4. 15:00-17:00 Ville Mäkinen 010 2714 002 tai sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemus 21.4. mennessä osoitteessa tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai sähköpostilla "> tai kirjallisena.

 

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava palveluyhtiö. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

 

16.2.2015

Olemme mukana Luotettava Kumppani -palvelussa

Hämeen TavaraTaxi Oy on mukana Luotettava Kumppani -palvelussa. Tilaajavastuu.fi -sivuston kautta pääsee tarkistamaan päivitetyt tilaajavastuulain mukaiset dokumentit. Palvelusta saatavat raportit sisältävät YTJ-otteen, kaupparekisteritiedot, tiedon mahdollisista liiketoimintakielloista sekä tiedot vero-, eläke- ja työnantajamaksujen hoitamisesta, tapaturmavakuutuksen järjestämisestä sekä noudatettavat työehtosopimukset.

28.1.2015

Avoimia työpaikkoja Oulussa ja Tampereella

Toimintamme kasvaessa etsimme autonkuljettajaa OULUUN ja asiakaspalvelijoita tilauskeskukseemme TAMPEREELLE.

Palvelukykyiseltä autonkuljettajalta odotamme C-ajokorttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme kokemuksen palvelualalta.

Tilauskeskuksemme asiakaspalvelijalta odotamme kykyä ymmärtää asiakkaan prosesseja, englannin kielen taitoa ja kokemusta kaupallisesta työstä.

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava palveluyhtiö. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi