Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Tiedotearkisto

15.4.2019

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa toimintaa!

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

22.1.2019

Vahvistimme Turun liikennettämme!

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Lisäsimme uuden päivittäisen yhteyden pääkaupunkiseudun ja Turun välille. Samalla Turun talousalue liittyy paremmin valtakunnalliseen reittiverkkoomme ja siten palvelutasomme alueella paranee. Palvelemme entistä nopeammin mm. seuraavilla alueilla: Raisio, Kaarina, Salo, Lieto...

Aamulla tehdyt noudot mm. pääkaupunkiseudulta toimitamme iltapäiväksi Turun alueella ja päinvastoin. Pikakuljetus on oikea vaihtoehto silloin kun aikaa on vähän. 

Kuljetamme kaikki lähetykset saman päivän aikana Turun, Helsingin ja Tampereen välillä! Lähetykset toimitamme aina kädestä käteen. Kaikki kuljetukset toimitamme tuntien sisällä tilauksesta. Soita 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -palvelussa, kerromme nopeimman yhteyden!

18.1.2019

Etsimme palveluasiantuntijaa tilauskeskukseemme Tampereelle!

Toimintamme voimakkaan kasvun myötä etsimme uusia ihmisiä kasvavaan joukkueeseemme.

Nyt etsimme PALVELUASIANTUNTIJAA tilauskeskukseemme Tampereelle.

Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme ratkaisuja logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä. Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta auttaa onnistumaan työssä. Kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan.

Palveluasiantuntijamme työskentelevät Itä-Tampereella sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Palveluasiantuntija /Tre)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.2.2019 mennessä rekrylomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry

 

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla.