Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme!

24.10.2019

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea kuljetusratkaisu kaikkiin lähtöihin. Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme nopeasti ja luotettavasti. Lähelle tai kauas, reittiliikenteessä tai pikalähtönä, laaja kalustomme on käytettävissäsi! Koko kalustomme on Mercedes Benz -merkkistä ja edustaa uuden polven moottoriteknologiaa. Kaikki automme on varusteltu pikakuljettamiseen soveltuviksi mm. pakettiautojen kuormatilat on varustettu lämpöeristevillalla sekä verhoiltu vahvalla vanerilla. Lähetysten sitomista varten kuormatiloissa on sidontakiskoja, -lenkkejä ja -liinoja. 

Pienet pakettiautot eli Vitot ovat näppäriä kaupunkien keskustoissa ja sivuille aukeavien takaovien myötä myös kuormalava on helppo kuormata kyytiin.

Isot pakettiautot eli Sprinterit palvelevat parhaimmillaan kaupunkien välisessä pikakuljetusliiketeessä.

Isot kuorma-autot eli Ategot ja Antosit on varustettu mm. takalaitanostimilla ja lähes kaikista löytyy kuormausta helpottava kylkiaukeavat ovet.

Olipa tarve yksittäiselle pikakuljetukselle tai säännöliselle logistiikkaratkaisulle ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai valitse Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava. 

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.
Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.

« Takaisin