Etusivu > Palvelut

Miten palvelumme toimii?

TavaraTaxi on aina valmiina palvelemaan. Pyörämme pyörivät vuorokauden ympäri. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani logistiikan tarpeissa. Kun aikataululla on merkitystä soita 0100 6100.

TavaraTaxin voi tilata yksittäiseen pieneen tai suureen kuljetustarpeeseen. Jos tarve on jatkuva, voidaan rakentaa tarpeeseen sopiva palvelukonsepti. Ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai sähköisten tilauskanavien kautta. Asiantuntijamme antavat heti ratkaisuehdotuksen palvelukysymykseen.

Asiakaspalvelukykyinen henkilöstömme, monipuolinen kalustomme ja modernit tiedonhallintajärjestelmämme ovat palveluvalmiudessa, kun aikataululla on merkitystä. Kyydissämme siirtyy kerralla nopeasti ja luotettavasti tavaravirrat asiakirjasta kymmeniin tavaralavoihin.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme monipuolisia logistiikkatarpeita. Haluamme olla pitävä lenkki asiakkaidemme logistiikkaketjussa. Nopean ja luotettavan kuljetuspalvelun lisäksi meiltä löytyy myös mm. uudenaikainen palveluvarasto.

OmaTavaraTaxi Digitaalinen palveluporttaali

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäinen reittiverkkomme kattaa lähes koko Suomen. Yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää