Etusivu > Ota yhteyttä > Tietosuoja

Tietosuoja

TavaraTaxin tietosuojakäytäntö

Määritelmät ja soveltaminen

Tietosuojalausunto: Tietosuojakäytännössä on huomioitu Suomessa voimassaoleva lainsäädäntö; Henkilötietolaki (523/1999), EU:n tietosuoja-asetus (2016/679) ja Tietosuojavaltuutetun antamat ohjeet ja suositukset. Tietosuojakäytäntö kuvaa yrityksen toimintojen yleiset tietosuojaperiaatteet joita täydennetään tietojärjestelmäkohtaisissa rekisteriselosteissa koskien käytettyjä henkilörekistereitä ja joihin viitataan palveluiden käyttöehdoissa.

”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, josta yksittäinen henkilö voi olla tunnistettavissa. Henkilötietojen lisäksi keräämme myös ei-henkilökohtaisia tietoja, joilla tarkoitetaan Palveluiden käyttöä koskevia tietoja, joista ei voi tunnistaa yksittäistä henkilöä.

1. Yleistä

Hämeen TavaraTaxi Oy, Rasulankatu 9, 33730 TAMPERE (jäljempänä ”TavaraTaxi”) kunnioittaa ja arvostaa jokaisen sivustolla vierailevan henkilön yksityisyyttä.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä henkilötietoja ja muita tietoja keräämme, ja miten käsittelemme näitä tietoja. Kerromme myös, kuinka voit tarkistaa tietojen oikeellisuuden ja halutessasi voit pyytää meitä poistamaan tai korjaamaan teitä koskevat tiedot.

TavaraTaxi Oy on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka liittyy käyttäjien yksityisyyteen, sekä käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti.

2. Tietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja käsiteltäväksi ja käytettäväksi ainoastaan, jos syötät tiedot vapaaehtoisesti tai annat siihen nimenomaisesti luvan. Niin tekemällä hyväksyt seuraavat käyttöehdot.

Otamme automaattisesti vastaan ja tallennamme tietoja tietokoneestasi ja selaimestasi, mukaan lukien IP-osoite, ohjelmisto- ja laitteistotiedot sekä pyytämäsi sivu.

TavaraTaxi takaa, ettei se myy eikä vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin paljastaa tietojasi, jos laki sitä vaatii tai vastataksemme hallituksen täytäntöönpanokelpoisiin pyyntöihin.

Tähän tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla. Voit siis milloin tahansa tarkistaa, mitä tietoja tallennamme ja miten niitä keräämme ja käytämme.

Toimipaikkamme on varustettu kameravalvonnalla. Kameravalvonnan on tarkoitettu olevan ennaltaehkäisevä työkalu mahdollisiin uhkatilanteisiin. Kameravalvonnasta on ilmoitettu toimipaikoissa asianmukaisin kyltein tai merkein. Kameravalvonta on tallentavaa ja tallenteita käsittelevät henkilöt on listattu ja heidät on asianmukaisesti koulutettu.

3. Tietojen käyttäminen

Kaikkea sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää seuraavaan:

  • kokemuksesi personalisointiin ja yksilöllisten tarpeidesi täyttämiseen
  • mukautetun mainossisällön tarjoamiseen
  • sivustomme kehittämiseen
  • asiakaspalvelun ja tukitarpeidesi kehittämiseen
  • sähköpostiyhteydenottoihin
  • kilpailun, kampanjan tai kyselyn hallinnointiin.

4. Tietojesi säilyttäminen

Meille antamiasi tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin se on tarpeen meille lähettämiesi tietojen käyttötarkoitukseen nähden tai lainsäädännöllisten tarkoitusten noudattamiseksi.

5. Tietosuoja

Omistamme yksin tällä sivustolla kerätyt tiedot. Tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ei myydä, vaihdeta, siirretä tai anneta millekään muulle yritykselle mistään syystä ilman suostumustasi, pois lukien pyynnön tai tapahtuman suorittamiseen, kuten tilauksen toimittamiseen, vaadittavat tiedot.

6. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

7. Tietojen suojaaminen

Käytössämme on erilaisia turvatoimia henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi. Vain työntekijät, joiden tulee suorittaa tiettyä työtehtävää (esimerkiksi laskutus tai asiakaspalvelu) voivat käyttää tunnistamisen mahdollistavia yksityistietoja. Tietokoneet/palvelimet, jotka sisältävät tunnistamisen mahdollistavia tietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

8. Ota yhteyttä, pyydä lisätietoa, estä, poista

Voit milloin vain maksutta kieltää henkilötietojesi käytön, pyytää osittaista tai täydellistä poistoa, voit myös pyytää meitä kokonaan tai osittain korjaamaan tietojasi. Tähän tarkoitukseen ei ole erillistä lomaketta joka tulisi täyttää. Edellä mainituissa tilanteissa voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen .

9. Päivittäminen ja muutokset

Saatamme muuttaa tai päivittää tietosuojakäytännön osia ilmoittamatta asiasta sinulle etukäteen. Lue aina tietosuojakäytäntö ennen kuin käytät verkkosivustoamme, jotta olisit tietoinen lausunnon tilasta kaikissa tilanteissa ja jos sitä on muutettu tai päivitetty. Tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty: Toukokuu 2018

10. Suostumus

Käyttämällä sivustoamme, asioimalla toimipisteissämme tai olemalla yhteydessä meihin jollain muulla tavalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme.