Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.7.2021

Investoimme vahvasti ihmisiin ja kalustoon – Katso avoimet työpaikat!

Toimintamme keskiössä on jatkuva kehittyminen. Olemme jälleen tehneet mittavia investointeja kalustoon, joista kerromme myöhemmin lisää. Palveluidemme takana on osaava joukko ihmisiä, nyt etsimmekin joukkueeseemme vahvistuksia. Nyt etsimme erityisesti autonkuljettajia Vantaalle ja Tampereelle sekä palveluasiantuntijaa tilauskeskukseemme Tampereelle.

Katso lisää www.tavarataxi.fi/tyopaikat ja hae www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

6.7.2021

TavaraTaxi kuljettaa lähetykset tänään perille!

Käy katsomassa tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä tilauskeskuksemme asiantuntijoihin.

Käy katsomassa tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä tilauskeskuksemme asiantuntijoihin.

Kuljetamme lähetykset ilman terminaalivaiheita, silloin kuljetusaika on lyhyempi ja tarve pakkaamiselle pienempi. Lähettäjä ja vastaanottaja säästävät aikaa, kun lähetys kuljetetaan ovelta ovelle kädestä käteen! 

TavaraTaxin voi tilata yksittäiseen pieneen tai suureen kuljetustarpeeseen. Jos tarve on jatkuva, voidaan rakentaa tarpeeseen sopiva palvelukonsepti.

Ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai sähköisten tilauskanavien kautta. Asiantuntijamme antavat heti ratkaisuehdotuksen palvelukysymykseen.

Kun logistiikalla on merkitystä, me palvelemme! 

8.6.2021

Haluamme edistää turvallista liikennekulttuuria

Kuva: Petra Kotro/Mobilia

Kuva: Petra Kotro/Mobilia

Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa Kangasalla on liikennepuisto jossa 4-12 – vuotiaat lapset voivat polkuautoilla tutustua käytännössä liikenteeseen. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Haluamme tarjota 4-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua miltä tuntuisi olla TavaraTaxilainen ja samalla oppia turvallista liikennekäyttäytymistä. Haluamme toivottaa kaikille pikkuautoilijoille turvallisia ja opettavaisia hetkiä Mobilia liikennepuistossa Kangasalla!

Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa. Saadaksesi edun Sinun pitää pyytää koodi (max. 2 ajoa/talous) tilauskeskuksestamme, koodin saa soittamalla numeroon 0100 6100 tai sähköpostilla tilaukset @ tavarataxi.fi Kesäkampanjamme on voimassa 16.8.2021 asti.

Mobilian liikennepuisto on avoinna koulujen kesälomakauden ajan (1.6.–16.8. asti) joka päivä klo 10–18 (suljettu juhannusaattona). Elokuussa 17.8. eteenpäin avoinna viikonloppuina 22.–23.8. ja 29.–30.8. klo 10–18. Katso lisätietoa https://www.mobilia.fi/palvelut/museokavijalle/rahtarit-liikennepuisto