Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

12.1.2024

Katso avoimet työpaikat

Haemme nyt tiimiimme positiivista ja uusista haasteista syttyvää

Myyntiassistenttia

monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Tampereelle.

Tässä tehtävässä työskentelet Tampereen Vehmaisten tilauskeskuksessamme, joka palvelee asiakkaitamme arkisin klo 7-21. Tehtävänäsi on asiakkaidemme palveleminen ja heidän kuljetustarpeiden ratkaiseminen niin puhelimitse kuin erilaisia sähköisiä kanavia hyödyntäen. Erityisen mielenkiintoisen tehtävästäsi tekee sen, että et voi etukäteen tietää, mitä tuleman pitää! Varmaa on, että asiakkaamme uskoo logistisen ongelmansa meille, ja me ratkomme sen – olipa kyse sitten kotiin unohtuneista passista tai läppäristä taikka erityisen hellävaraista kohtelua vaativasta taidekuljetuksesta tai hyvinkin aikakriittisestä toimituksesta suurteollisuudessa.

Asiakkaidemme lisäksi huolehdit myös tuotannostamme, yhdessä muiden tiimien kanssa, sisäistä toiminnanohjausjärjestelmäämme hyödyntäen. Tehtävään sisältyy myös backoffice- tehtäviä kuten hinnoittelua, laskutusta, tilastointia ja raportointia.

Tehtävä on omiaan ihmisten kanssa viihtyvälle, jolle itsensä haastaminen on intohimo! Sinulla pysyy useammatkin langat käsissä ja hermot kurissa, välillä hektisissäkin olosuhteissa. Pystyt näkemään metsän puilta, ja puut metsästä. Olet tarkka ja huolellinen, mutta pystyt nopeisiinkin ratkaisuihin itsenäisesti eikä sormi jää suuhun haastavissakaan tilanteissa. Suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaitamme sujuvasti myös englanniksi, ja tätä laajempikin kielitaito katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Meille ihmiset ovat tärkeitä ja vaikka kasvammekin nopeasti, haluamme tehdä sen kestävästi ja osaajia arvostaen. Meillä jatkuva kehittyminen on tehty todeksi TavaraTaxiAkatemian avulla, jonka kautta koulutamme työntekijöitämme. Hakemamme asiakaspalvelija on myös itse halukas sitoutumaan ja kehittämään itseään ja tarjoammekin enemmän kuin mielellämme urapolkuja työntekijöillemme!

Kiinnostuitko?

Haku tehtävään on auki 28.01.2023 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään jo aikaisemmin ja olemme valmiita päätöksentekoon heti etsimämme löydettyämme. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti Rekrytointilomake | TavaraTaxi tai sähköpostilla rekry @ tavarataxi . fi

 

Lue lisää TavaraTaxista työpaikkana:

https://www.tavarataxi.fi/tyopaikat

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa HR- ja tilauskeskustiimimme:
sähköpostilla tai puhelimella 010 2714 008 (arkisin)

29.12.2023

TavaraTaxi toivottaa Hyvää Uutta Vuotta 2024!

Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tule mukaan seuraamaan pikakuljettajan matkaa YouTube -kanavallemme. TavaraTaxi toivottaa iloista uutta vuotta 2024!

21.12.2023

TavaraTaxi toivottaa Hyvää Joulua!

Uusi joulufilmi julkaistu TavaraTaxin Youtube -kanavalla. Käy katsomassa! TavaraTaxin Joulu 2023

 

 

4.12.2023

TavaraTaxin joululahjalogistiikka valmiina palvelemaan.

Vuosi 2023 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!