Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

12.5.2023

Kehitymme ja kasvamme - Katso avoimet työpaikat

Luovutustilaisuudessa oli TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen ja Vehon asiakkuuspäällikkö Jere Ruotsalainen.

Luovutustilaisuudessa oli TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen ja Vehon asiakkuuspäällikkö Jere Ruotsalainen.

Palveluidemme takana on osaava joukko ihmisiä, nyt etsimmekin joukkueeseemme vahvistuksia. Nyt etsimme erityisesti autonkuljettajia Vantaalle, Tampereelle ja Pieksämäelle.

Käy katsomassa lisää avoimista työpaikoitamme TavaraTaxi työpaikkana ja hae Rekrylomake

Jos haluat olla osa vauhdikasta joukkuettamme, voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Toimintamme keskiössä on jatkuva kehittyminen. Olemme jälleen tehneet mittavia investointeja kalustoon. Kalustomme kasvoi kahdella uudella Mercedes-Benz Sprinterillä ja Actrosilla.

13.4.2023

TavaraTaxi ja Veho - yhteistyötä kymmenien miljoonien kilometrien kokemuksella.

Artikkeli julkaistu Vehon asiakastarinoissa 12/2022

TavaraTaxi tarjoaa nopeita ja luotettavia kuljetuspalveluita sekä pieniin, että suuriin tarpeisiin. Palvelu toimii 24/7 ympäri maan ja tarvittaessa kuljetuksia tehdään myös ulkomaille. Perheyritys on luottanut alusta asti Mercedes-Benziin ja Vehoon, ja yhteistä taivalta onkin kertynyt jo kymmeniä miljoonia kilometrejä.

TavaraTaxi perustettiin vuonna 1992 Hämeen TavaraTaxi -nimellä. Internetin myötä paitsi tiedon myös tavaroiden liikkuminen oli nopeutunut, ja juuri siihen tarpeeseen yrityksen perustaja Jorma Niemi halusi vastata. Nykyisen toimitusjohtajan eli Jorman pojan Ville Mäkisen mukaan palvelun nopeus ja luotettavuus ovat aina olleet kaiken perusta.

-Meillä aikataulut määräytyvät enemmän kellon kuin kalenterin mukaan, koska ydintoimintaamme on nimenomaan saman päivän aikana kuljettaminen. Kuljetukset tapahtuvat joko meidän päivittäisellä reittiliikenteellä tai pikalähtöpalvelulla. Jos esimerkiksi Jyväskylässä asiakas tarvitsee vaikkapa jotain varaosaa, jota löytyy sillä hetkellä vain Helsingistä, me toimitamme sen perille muutamassa tunnissa, Ville Mäkinen esimerkittää.

TavaraTaxi on alusta asti luottanut Mercedes-Benziin ja Vehoon. Myös nykyinen n. 50 ajoneuvon kalusto koostuu pelkästään Mercedeksistä eli Vitoista, Sprintereistä ja Actroksista. Jo 30 vuotta kestänyt yhteistyö on synnyttänyt varmuuden siitä, että kaikki toimii.

-Meillä on tällä hetkellä n. 70 000 asiakasta. Ajokilometrejä kertyy vuodessa yhteensä n. 4 miljoonaa. Näillä määrillä on selvää, että vaatimuksemme sekä autojen että niiden myynti- ja huoltopalveluiden osalta on todella korkea. Mercedes-mallisto tarjoaa meille laadukkaan ja luotettavan ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Veho puolestaan varmistaa, että pyörämme pyörivät kaikissa tilanteissa. Heillä niin palvelut, asiantuntijuus, kattava huoltoverkosto kuin asennekin ovat viimeisen päälle kunnossa, Mäkinen sanoo.

Kuljetuksia myös täyssähköisellä eVitolla

TavaraTaxi tekee kuljetuksia myös kaupunkien sisällä. Yrityksessä on ymmärretty, että sähköinen liikkuminen on paitsi tulevaisuutta myös tätä päivää, ja varsinkin juuri kaupunkikuljetuksissa täyssähköauto on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Mäkisen mukaan TavaraTaxilla on pelkästään positiivisia kokemuksia eVitostaan.

-Keskimääräiset kuljetusmatkamme ovat n. 600 km. Kaupunkien sisäisissä ajoissa se on kuitenkin vähemmän, ja niihin eViton toimintamatka yhdellä latauksella riittää hyvin. Pääsääntöisesti lataaminen hoituu latauspisteessä työpäivän päätteeksi, mutta toki päivän aikana saisi tarvittaessa ladattua lisää kilometrejä vaikka ruokatunnin aikana. Kuljettajat tykkäävät auton mukavuudesta, hiljaisuudesta ja siitä, ettei ajaminen tuota päästöjä. Tottakai taloudellisuudellakin on iso merkitys. Varmaa on, että sähköinen kalustomme tulee tulevaisuudessa kasvamaan.

Koko artikkeli luettavissa https://www.vehotrucks.fi/uudet-autot/asiakastarinat/tavarataxi/

13.3.2023

TavaraTaxi on luotettava kumppani myös vastuullisuuden näkökulmasta.

TavaraTaxin hiilineutraalit palvelut

Toimimme ystävällisesti myös luonnon kannalta. Vastuullisuus on toimintamme perusta ja minimoimme toiminnastamme syntyviä päästöjä eri tavoilla. Haluamme olla luotettava kumppani myös vastuullisuuden näkökulmasta. Toiminnastamme syntyy väistämättä hiilijalanjälkeä ja sen pienentämiseksi toimimme laajasti.

Vihreä TavaraTaxi palveluihin kuuluu mm. tilauskohtaisesti hiilijalanjälkiraportti. Lähiliikenteessä voimme palvella sähköllä. Sähköisen TavaraTaxin sähkö tuotetaan uusiutuvana vesivoimana. Pitkänmatkan reittiliikenteessä hyödynnämme osassa kalustoamme Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä, jonka co2 päästöt on 90% dieseliä pienemmät. Jäljellejäävien päästöjen kompensointi on myös kauttamme mahdollista.

Katso lisää TavaraTaxin vihreästä polusta tai kysy asiantuntijoiltamme.

8.3.2023

TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.

Iltapäivällä ja illalla noudetut lähetykset yhdistellään samaan suuntaan lähteviin autoihin. Tehokas tuotantojärjestelmämme mahdollistaa erityisen myöhäiset noutoajat jopa 20:00 jälkeen ja toimitukset ennen 07:00 suureen osaan valtakuntaa.

Kun Kymmenen Uutisten alkutunnus ilmestyy televisioihin starttaavat TavaraTaxit tienpäälle. Jokainen yö ajamme Suomen teillä tuhansia kilometrejä ja käymme sadoilla asiakkailla. TavaraTaxi Innight -kyydissä kulkevat kaikki lähetykset varaosista näytteisiin.

Sujuva varaosalogistiikka on meille erityisen tärkeää. Avainhallinta on osa TavaraTaxi Innight -palvelua.  Yöjakelu suoraan työkohteisiin mahdollistaa asentajan työskentelyn välittömän aloittamisen. Yöjakeluun voidaan yhdistää myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi palautuslogistiikka tai kuljetuspakkausratkaisu.

Kun tarvitset sujuvaa yöjakeluratkaisua ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 ja pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

27.1.2023

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa liiketoimintaa.

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Avainsanat: Logistiikkaratkaisu Toimitusketju hallinta Supply Chain Management SCM Logistiikka-asiantuntija

16.1.2023

TavaraTaxin yritysfilmi on julkaistu

Kuvasimme viime syksynä laajasta toiminnastamme yritysfilmin. Yritysfilmillä halusimme juhlistaa TavaraTaxin 30-vuotiasta taivalta. Video on nähtävissä youtube -kanavallamme. Kanava kannattaa ottaa seurantaa tulemme kertomaan sielläkin TavaraTaxin matkasta.

TavaraTaxin youtube -kanava

22.12.2022

Iloista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita menneestä vuodesta. Kurvataan yhdessä uuteen vuoteen! Lahjoitimme tänäkin vuonna joululahjavarat Hyvä Joulumieli keräykseen.

Käy katsomassa YouTube -kanavallamme TavaraTaxin joulufilmi 2022


16.12.2022

TavaraTaxin joululahjalogistiikka palvelee

Vuosi 2022 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!