Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.8.2019

Kalustomme vahvistuu uusilla Mercedes-Benz Sprinter ja Vito pakettiautoilla.

Haluamme olla luotettava kumppani kaikissa pikakuljetus tarpeissa. Vahvistimme kalustoamme uusilla Mercedes-Benz Sprinter ja Vito pakettiautoilla. Uudet autot tulevat palvelemaan reittiliikenne sekä pikalähtö -palveluissa. Autot on erityisesti varusteltu palvelemaan vaativissa pikakuljetustarpeissa. Suuren kilometrisuoritteemme ja valtakunnallisuutemme vuoksi hankinnassa on erityisen tärkeää, että merkiltä löytyy kattava huoltoverkosto.

Kuusi uutta TavaraTaxi-Mercedestä valmiina palvelemaan kaikissa pikakuljetus tarpeissa.
Kuusi uutta TavaraTaxi-Mercedestä valmiina palvelemaan kaikissa pikakuljetus tarpeissa.

5.8.2019

Kasvamme voimakkaasti ja rekrytoimme – Katso avoimet työpaikat

TavaraTaxi on kasvuyritys ja siksi tarvitsemme joukkueeseemme uusia jäseniä. Panostamme laajasti toimintamme kehittämiseen ja sen vuoksi rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Kasvamme jatkuvasti niin laadullisesti kuin määrällisesti, tämä tarkoittaa mm. uusia reittiliikennealueita. Nyt etsimme vahvistuksia Vantaalle ja Tampereelle.

Vantaalle ja Tampereelle etsimme autonkuljettajia

B -tai C-ajokortin omaavia autonkuljettajia

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

  • Halu palvella asiakkaita
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Paineensietokyky

Tilauskeskukseemme Tampereelle etsimme palveluneuvojaa

Tehtäviin haetaan täyttämällä hakemus www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Työllistämme ihmisiä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, jos siis haluat tarjota osaamistasi meille lähetä avoin hakemus joko rekrylomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

26.7.2019

Investoimme osaamiseen - TavaraTaxiAkatemia antaa mahdollisuuden kehittyä.

Palveluyrityksen tärkein voimavara on ihmiset. Jokainen uuden harrastuksen aloittanut on kokenut onnistumisen iloa, kun tekeminen sujuu entistä paremmin. Näitä onnistumisen hetkiä on edellyttänyt kuitenkin määrätietoinen halu kehittyä.

Samalla tavalla kasvavan joukkueemme jäsenet kehittyvät joka päivä entistä paremmiksi ammatissaan. Tätä kehityspolkua vahvistamassa on oma koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia. TavaraTaxiAkatemia tarjoaa jokaiselle meillä työskentelevälle mahdollisuuden valita monipuolisesta koulutustarjonnasta itselle sopivan tai tarpeellisen koulutuksen. Kuluvana vuonna koulutustarjottimemme koostuu noin 35 vapaavalintaisesta päivästä. Tarjonnassa on mm. asiakaspalvelu-, teknistä-, ajo-, sekä ensiapukoulutusta. Koulutuspäivien teemoja saa ehdottaa jokainen TavaraTaxilainen.

Meillä on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä autonkuljettajantehtävistä tilauskeskukseen, HR:ään ja taloushallintoon asti. Kaikissa näissä työtehtävissä työskenteleviä tuemme entistä paremmiksi ammattilaisiksi kouluttautumisen kautta. Jatkuva kehittyminen on kirjattu arvomme ja se toteutuu palveluyrityksessä silloin, kun jokainen joukkueen jäsen tavoittelee joka päivä parempaa suoritusta.

15.4.2019

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa toimintaa!

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.