Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

23.3.2020

TavaraTaxi palvelee täydessä laajuudessa – koronavirus (COVID-19) päivitys

TavaraTaxin reittiliikenne ja pikalähtö -palvelut palvelevat poikkeusolosuhteissakin normaalissa laajuudessaan. Varautumisen myötä olemme säilyttäneet normaalin palvelutasomme. Tilauskeskuksemme 0100 6100 palvelee normaalisti.

Palvelemme laajasti lähes koko valtakunnan alueella koko reittiliikenteemme voimalla ja valtakunnallisesti pikalähtönä. Lähelle tai kauas, isoa tai pientä tavaraa, me kuljetamme.

Asiakaskohtaamisissa toistaiseksi olemme luopuneet allekirjoituksen ottamisesta päätelaiteeseemme, nimenselvennöksen järjestelmään kirjaa kuljettajamme.

Olemme varustautuneet aikaisemmin kerrotusti koronavirus pandemian etenemiseen. Hygieniaohjeistusta ja -välineitä on lisätty. Rajoitamme kulkua toimipisteissämme. TavaraTaxiAkatemian koulutustapahtumat on siirretty eteenpäin ja välttämättömät tilaisuudet järjestetään yksilökoulutuksina.

17.3.2020

Tietoa TavaraTaxin varautumisesta Koronavirukseen (COVID-19)

Koronaviruksen levitessä yhä laajemmalle Suomessakin olemme tehneet varautumistoimenpiteitä henkilöstömme suhteen. Epidemian rajoittamiseksi olemme ohjeistaneet työtekijämme hyvään käsihygieniaan. Lisäksi kuittaustiedot otamme jatkossa vain suullisesti asiakkaalta, jotta vältämme mahdollisuuksien mukaan kosketuskontaktia.

Olemme rajoittaneet matkustamista niin kotimaassa, kuin ulkomailla ja mahdollisuuksien mukaan kokoukset pyritään hoitamaan etäyhteyksin. Asiakastapaamisia toteutamme edelleen asiakkaan toiveen mukaan. Emme osallistu messuille tai koulutuksiin, joissa suuri joukko ihmisiä on koolla.

Teemme varautumissuunnitelmaa toimintojen organisoimiseksi, mikäli joku työyhteisöstämme sairastuu. Mahdolliset epidemia-alueilta palaavat työntekijät asetetaan varotoimenpiteenä kahdeksi viikoksi karanteeniin, koskien työtehtäviä, joiden tekeminen etänä ei ole mahdollista.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarpeen mukaan.

5.3.2020

Ville Mäkinen TavaraTaxin toimitusjohtajaksi

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Hämeen TavaraTaxi Oy:ssä sukupolvenvaihdos etenee suunnitellusti ja Ville Mäkinen aloittaa toimitusjohtajana 9.3.2020 Ville on työskennellyt jo vuosia isänsä Jorma Niemen rinnalla ottaen nyt vetovastuun. Perustaja Jorma Niemi jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana samoin hänen puolisonsa Eija Mäkinen jatkaa talouspäällikkönä.

”Logistiikka-ala on jatkuvassa muutoksessa ja on hienoa, mutta myös vaativaa päästä viemään toimintaamme uudelle tasolle. TavaraTaxissa asuu jatkuvan kehittymisen kulttuuri, jota vaalimme ja toteutamme ammattitaitoisen henkilöstön kanssa!” Ville Mäkinen kertoo.

”Hienoa, että suunnitelman mukainen sukupolvenvaihdoksemme etenee ja Ville ottaa nyt toimitusjohtajuuden. Tämä muutos antaa itselleni aikaa keskittyä enemmän kehitysprojekteihin.” hallituksen puheenjohtajana jatkava Jorma Niemi toteaa.

TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa yli 80, neljällä paikkakunnalla.

21.2.2020

Haemme uuteen operaatiokeskukseemme Tampereelle LIIKENNEPÄÄLLIKKÖÄ.

Liikennepäällikkönä pääset vastaamaan toiminnan päivittäisestä tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta, jatkuvia informaatiovirtoja hyödyntäen.

Tehtävässäsi olet avainroolissa kehittämässä kasvavaa reittiverkkoamme. Työ tuo mukanaan niin esimies, kuin tulosvastuuta. Liikennepäällikkönä työskentelet osana asiantuntijatiimiämme.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta. Lisäksi palo oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti on tärkeää. 

Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan 

 • Kyky tehdä nopeita päätöksiä
 • Looginen ajattelu
 • Ihmissuhdetaidot
 • Paineensietokyky
 • Kyky kaupalliseen ajatteluun
   

Tarjoamme sinulle 

 • Vastuullisen tehtävän kasvavassa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena
 • Juuri valmistuneet työtilat 
 • Asiantuntevan tiimin tuen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan 8.3.2020 mennessä hakulomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry 

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse keskiviikkona 26.2. klo 9:00-11:00 ja torstaina 27.2. klo 13:30-15:00 HR-arkkitehti Annukka Harjula 010 2714 008 tai sähköpostitse rekry @ tavarataxi.fi (viestikenttään Kysymys/Liikennepäällikkö)

TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa yli 80, neljällä paikkakunnalla.

13.1.2020

Sinustako Pikakuljettaja? – katso avoimet työpaikat

TavaraTaxi on kasvuyritys ja siksi tarvitsemme joukkueeseemme uusia jäseniä. Panostamme laajasti toimintamme kehittämiseen ja sen vuoksi rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Kasvamme jatkuvasti niin laadullisesti kuin määrällisesti, tämä tarkoittaa mm. uusia reittiliikennealueita. Nyt etsimme erityisesti vahvistuksia Tampereelle.

Tampereelle etsimme autonkuljettajia

B -tai C-ajokortin omaavia autonkuljettajia

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

 • Halu palvella asiakkaita
 • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • Paineensietokyky

Tehtävään haetaan täyttämällä hakemus www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Työllistämme ihmisiä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, jos siis haluat tarjota osaamistasi meille lähetä avoin hakemus joko rekrylomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Seuraa avoimia työpaikkoja kanavissamme ja hae mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa! 

 

23.12.2019

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

10.12.2019

TavaraTaxin joululahjalogistiikka valmiina palvelemaan!

Vuosi 2019 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

5.11.2019

TavaraTaxi palvelee valtakunnallisesti

TavaraTaxin reittiliikennealuetta täydentää pikalähtö -palvelu. Onpa tarve mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla soita 0100 6100 tai klikkaa Tilaa TavaraTaxi

TavaraTaxin reittiliikennealuetta täydentää pikalähtö -palvelu. Onpa tarve mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla soita 0100 6100 tai klikkaa Tilaa TavaraTaxi

Palvelemme satoja asiakkaitamme joka päivä ympäri Suomen. Teemme päivittäin yli 1000 asiakaskäyntiä. Reittiliikenteemme on aikataulutettua jokapäiväistä liikennettä.

Reittiliikenteessä palvelemme aina ovelta ovelle kädestä käteen. Kaikessa reittiliikenteessä toimimme pienessä aikaikkunassa yössä tai päivässä. Reittiliikenne on tilauskeskuksemme reaaliaikaisessa ohjauksessa, joten mahdolliset muutokset reittiin on helppo toteuttaa. Kaikki kalustomme on yhdenmukaista ja pikakuljettamiseen konseptoitua. Henkilöstömme jatkuva kouluttaminen antaa avaimet onnistuvaan tekemiseen.

Reittiliikenteemme palvelee ainutkertaisissa tai toistuvissa palvelutarpeissa. Kuljetustilauksen tekeminen on helppoa soittamalla 0100 6100 tai sähköisillä välineillä mm. Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavassa. Räätälöidyssä logistiikkaratkaisussa voidaan myös sopia vakiokuljetuksista, jolloin erillistä tilausta ei tarvita. Kyydissämme kulkevat nopeasti ja luotettavasti lähetykset kirjekuorista tavaralavoihin.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee mihin tahansa määränpäähän kotimaassa tai ulkomailla.

Valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100 saat nopeimman ratkaisun Sinun kuljetustarpeeseesi! 

24.10.2019

Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme!

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea kuljetusratkaisu kaikkiin lähtöihin. Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme nopeasti ja luotettavasti. Lähelle tai kauas, reittiliikenteessä tai pikalähtönä, laaja kalustomme on käytettävissäsi! Koko kalustomme on Mercedes Benz -merkkistä ja edustaa uuden polven moottoriteknologiaa. Kaikki automme on varusteltu pikakuljettamiseen soveltuviksi mm. pakettiautojen kuormatilat on varustettu lämpöeristevillalla sekä verhoiltu vahvalla vanerilla. Lähetysten sitomista varten kuormatiloissa on sidontakiskoja, -lenkkejä ja -liinoja. 

Pienet pakettiautot eli Vitot ovat näppäriä kaupunkien keskustoissa ja sivuille aukeavien takaovien myötä myös kuormalava on helppo kuormata kyytiin.

Isot pakettiautot eli Sprinterit palvelevat parhaimmillaan kaupunkien välisessä pikakuljetusliiketeessä.

Isot kuorma-autot eli Ategot ja Antosit on varustettu mm. takalaitanostimilla ja lähes kaikista löytyy kuormausta helpottava kylkiaukeavat ovet.

Olipa tarve yksittäiselle pikakuljetukselle tai säännöliselle logistiikkaratkaisulle ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai valitse Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava. 

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.
Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.

8.10.2019

Tänään perille! TavaraTaxi kuljettaa lähetykset pikakuljetuksena.

Olemme oikea ratkaisu silloin kun aikataululla on merkitystä. Tilauskeskuksemme asiantuntijat pystyvät ratkaisemaan monimutkaisenkin logistisen haasteen nopeasti. Oma valtakunnallinen reittiliikenteemme on jatkuvasti palveluvalmiina nopeisiinkin pikakuljetustarpeisiin. Pikakuljetus on silloin oikea ratkaisu, kun prosessilla on arvoa. Vaativat pikakuljetukset ovat aina olleet toimintamme keskiössä. Pikakuljetus kulkee kyydissämme mihin tahansa määränpäähän lähelle tai kauas. Pikalähtö -palvelumme on ratkaisu silloin kun yhdistely ei ole mahdollista.

Kun tarvitset nopeampaa logistiikkaa ota yhteys tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavan kautta.