Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

3.6.2020

Haluamme edistää turvallista liikennekulttuuria

Yhteistyömme tieliikenteen alan valtakunnallisen erikoismuseo Mobilian kanssa jatkuu ja tänäkin kesänä TavaraTaxi-polkuauto liikennöi Mobilian liikennepuistossa Kangasalla. Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa Kangasalla on liikennepuisto jossa 4-12 – vuotiaat lapset voivat polkuautoilla tutustua käytännössä liikenteeseen. 

Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina.

Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa. Saadaksesi edun Sinun pitää pyytää koodi (max. 2 ajoa/talous) tilauskeskuksestamme, joka oikeuttaa ilmaiseen ajoon polkuautolla. Koodin saa soittamalla numeroon 0100 6100 tai sähköpostilla tilaukset @ tavarataxi.fi Kesäkampanjamme on voimassa 14.8.2020 asti.

Tarkempaa tietoa kuten aukioloajat https://www.mobilia.fi/palvelut/museokavijalle/rahtarit-liikennepuisto

 

12.5.2020

TavaraTaxille on myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta on myöntänyt Hämeen TavaraTaxi Oy:lle Avainlippu-merkin. Vastuullisena perheyrityksenä tehtävämme on olla mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa. Yhteiskunta tarvitsee toimiakseen sujuvaa ja luotettavaa logistiikkaa, sitä olemme omalta osaltamme tuottamassa erityisesti suomalaisille yrityksille.

”Vastuullisena yrityskansalaisena toimiminen on ennen muuta matka ei päämäärä. Arvoperustaisuus on toimintamme ytimessä ja siitä osoituksena meille on nyt myönnetty Avainlippu -merkki.” kertoo TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen.

Työllistämme ihmisiä monipuolisesti erilaisissa tehtävissä mm. autonkuljettajia ja palveluasiantuntijoita. Haluamme pitää Suomalaisen työn arvostusta korkealla pitämällä osaamisemme kunnossa. Koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia tarjoaa kaikille meillä työskenteleville mahdollisuuden pitää oma ammattitaito hyvällä tasolla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle, tuoteryhmälle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta. Lisätietoa https://suomalainentyo.fi/