Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

22.1.2019

Vahvistimme Turun liikennettämme!

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Lisäsimme uuden päivittäisen yhteyden pääkaupunkiseudun ja Turun välille. Samalla Turun talousalue liittyy paremmin valtakunnalliseen reittiverkkoomme ja siten palvelutasomme alueella paranee. Palvelemme entistä nopeammin mm. seuraavilla alueilla: Raisio, Kaarina, Salo, Lieto...

Aamulla tehdyt noudot mm. pääkaupunkiseudulta toimitamme iltapäiväksi Turun alueella ja päinvastoin. Pikakuljetus on oikea vaihtoehto silloin kun aikaa on vähän. 

Kuljetamme kaikki lähetykset saman päivän aikana Turun, Helsingin ja Tampereen välillä! Lähetykset toimitamme aina kädestä käteen. Kaikki kuljetukset toimitamme tuntien sisällä tilauksesta. Soita 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -palvelussa, kerromme nopeimman yhteyden!

18.1.2019

Etsimme palveluasiantuntijaa tilauskeskukseemme Tampereelle!

Toimintamme voimakkaan kasvun myötä etsimme uusia ihmisiä kasvavaan joukkueeseemme.

Nyt etsimme PALVELUASIANTUNTIJAA tilauskeskukseemme Tampereelle.

Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme ratkaisuja logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä. Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta auttaa onnistumaan työssä. Kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan.

Palveluasiantuntijamme työskentelevät Itä-Tampereella sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Palveluasiantuntija /Tre)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.2.2019 mennessä rekrylomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry

 

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla.

 

22.12.2018

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

12.12.2018

TavaraTaxi palvelee myös joululahjalogistiikkassa!

Vauhdikas vuosi 2018 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

4.12.2018

TavaraTaxilaisten työvaatteet uudistuivat

Työtehtävissä TavaraTaxilaisen tunnistaa tyylikkäistä työvaatteista.

Työtehtävissä TavaraTaxilaisen tunnistaa tyylikkäistä työvaatteista.

Uudet työvaatteemme jalkautuivat katukuvaan. Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme näyttää yhtenäiseltä ja tunnistettavalta. Tärkeitä tekijöitä työvaatehankinnassa oli mm. kestävyys, istuvuus, turvallisuus ja tyylikkyys. Värimaailma on tietenkin sinivalkoinen. TavaraTaxin työvaatemallistoon kuuluu takki, housut, collegetakki, t-paita, lippalakki ja pipo. 

Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Työturvallisuutta on edistämässä brändin mukaiset turvaliivit sekä turvakengät. Kaikki päällysvaatteissa olevat logot ja muut merkinnät heijastavat. Työvaatetustamme täydentävät tehtäväkohtaisesti määritellyt suojaimet kuten hanskat, suojalasit ja kypärät. TavaraTaxilaisen henkilökohtaiseen varustukseen kuuluu myös kuvallinen henkilökortti. 

Uudet työvaatteet ovat jo käytössä ja niistä tunnistat työtään tekevän TavaraTaxilaisen.

22.11.2018

Vahvistamme palvelukykyämme ja lisäämme kalustoa.

Nyt liikenteeseen tulevat TavaraTaxin uudet Mercedes-Benzit ovat valmiina pikakuljetustarpeisiin.

Nyt liikenteeseen tulevat TavaraTaxin uudet Mercedes-Benzit ovat valmiina pikakuljetustarpeisiin.

Voimakkaan kasvun johdosta teimme merkittävän investoinnin hankkimalla 10 uutta Mercedes-Benz hyötyajoneuvoa. Ajamme tänäkin vuonna yli neljä miljoonaa kilometriä ja teemme yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi. Luotettavuus on kaluston valinnassa meille ensisijaisen tärkeää.

Valtaosin nyt hankitut autot ovat uuden sukupolven Mercedes-Benz Sprintereitä. Ensivuoden alussa liikennettämme tulee vahvistamaan uusia Mercedes-Benz Antoksia. Lisääntyvän kaluston myötä pystymme tarjoamaan entistäkin nopeampia saman päivän aikaisia pikakuljetuksia.

Ajoneuvotekniikan ja erityisesti uusien sähköisten palveluiden kehittäminen parantaa kuljettajakokemusta. Uudet TavaraTaxi -sprinterit on varustettu mm. 10,25 tuumaisilla MBUX-multimedianäytöillä. IoT:n lisääntyminen ajoneuvoissa antaa lisämahdollisuuksia käynnissä olevalle kehitystyöllemme.

Kalustoinvestointien lisäksi vastaamme tulevaisuuden haasteisiin henkilöstömme osaamisen kehittämisellä. Kasvavan joukkueemme osaamista kehitetään omassa koulutusjärjestelmässämme TavaraTaxiAkatemiassa. Olemme tehneet koulutustoimintaamme merkittäviä panostuksia mm. HR-arkkitehdin rekrytoinnilla.

Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa luottamuksen arvoinen kumppani kaikissa pikakuljetustarpeissa. Emme epäröi jatkossakaan lisätä tai monipuolistaa toimintaamme asiakkaidemme tarpeita palvelevaksi.

Lisääntyvä kalustomme antaa meille mahdollisuuden palvella entistäkin kattavammin valtakunnallisesti.
Lisääntyvä kalustomme antaa meille mahdollisuuden palvella entistäkin kattavammin valtakunnallisesti.