Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

22.12.2022

Iloista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita menneestä vuodesta. Kurvataan yhdessä uuteen vuoteen! Lahjoitimme tänäkin vuonna joululahjavarat Hyvä Joulumieli keräykseen.

Käy katsomassa YouTube -kanavallamme TavaraTaxin joulufilmi 2022


16.12.2022

TavaraTaxin joululahjalogistiikka palvelee

Vuosi 2022 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

5.9.2022

Hyvää Yrittäjän päivää!

Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.
Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.

25.8.2022

Sähköinen TavaraTaxi liikenteeseen!

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Etenemme matkalla kohti hiilineutraalisuutta, ottaessamme liikenteeseen elokuun alussa kalustomme ensimmäisen sähköauton. Ensimmäisen sähköisen TavaraTaxin toimintasäde on lähes 300 kilometriä yhdellä latauksella. Toimintasäde ja latausinfra ovat kehittyneet riittävälle tasolle, jotta uusi käyttövoima on mahdollinen käytössämme kaupunkiliikenteessä.

”Nyt saadut ensimmäiset kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Haasteenamme kaluston laajaan sähköistymiseen on suuri vuorokautinen kilometrisuorite. Pääsemme nyt keräämään kokemusta kaupunkiliikenteestä, jossa vuorokautiset kilometrisuoritteemme ovat lyhyempiä” kertoo TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen. ”Tekniikka kehittyy onneksi nopeasti ja pääsemme vahvistamaan uuden käyttövoiman käyttöä” jatkaa Mäkinen.

Tule seuraamaan sähköisen TavaraTaxin matkaa ja uutisia vihreältä polultamme eri kanavissamme!

1.8.2022

Pikakuljetus ulkomaille? TavaraTaxin pikalähtö toimittaa!

TavaraTaxin pikalähtö -palvelumme palvelee myös ulkomaille suuntautuvissa pikakuljetustarpeissa. Palvelussa varaamme tarpeen mukaisen kaluston ja nimetyn kuriirin suorittamaan tehtävää. Lähtö ja määränpää olla voi olla missä tahansa kotimaassa tai ulkomailla.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee aina suoraan kohteeseen ilman välivaiheita. Suoratoimituksella varmistetaan nopein mahdollinen prioriteetti juuri Sinun lähetyksellesi. Tilauskeskuksemme asiantuntijoillamme on osaamista ja yhteydet ratkaisun rakentamiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat lähetykset luotettavasti perille.

Pikalähtö -palveluun on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita, jotka määritellään tilausta tehtäessä. Pikalähdön voit tilata heti tarpeeseen tai ennakkoon valtakunnallisesta tilauskeskuksestamme 0100 6100.