Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.1.2020

Sinustako Pikakuljettaja? – katso avoimet työpaikat

TavaraTaxi on kasvuyritys ja siksi tarvitsemme joukkueeseemme uusia jäseniä. Panostamme laajasti toimintamme kehittämiseen ja sen vuoksi rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Kasvamme jatkuvasti niin laadullisesti kuin määrällisesti, tämä tarkoittaa mm. uusia reittiliikennealueita. Nyt etsimme erityisesti vahvistuksia Tampereelle.

Tampereelle etsimme autonkuljettajia

B -tai C-ajokortin omaavia autonkuljettajia

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

  • Halu palvella asiakkaita
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Paineensietokyky

Tehtävään haetaan täyttämällä hakemus www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Työllistämme ihmisiä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, jos siis haluat tarjota osaamistasi meille lähetä avoin hakemus joko rekrylomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Seuraa avoimia työpaikkoja kanavissamme ja hae mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa! 

 

23.12.2019

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

10.12.2019

TavaraTaxin joululahjalogistiikka valmiina palvelemaan!

Vuosi 2019 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

5.11.2019

TavaraTaxi palvelee valtakunnallisesti

TavaraTaxin reittiliikennealuetta täydentää pikalähtö -palvelu. Onpa tarve mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla soita 0100 6100 tai klikkaa Tilaa TavaraTaxi

TavaraTaxin reittiliikennealuetta täydentää pikalähtö -palvelu. Onpa tarve mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla soita 0100 6100 tai klikkaa Tilaa TavaraTaxi

Palvelemme satoja asiakkaitamme joka päivä ympäri Suomen. Teemme päivittäin yli 1000 asiakaskäyntiä. Reittiliikenteemme on aikataulutettua jokapäiväistä liikennettä.

Reittiliikenteessä palvelemme aina ovelta ovelle kädestä käteen. Kaikessa reittiliikenteessä toimimme pienessä aikaikkunassa yössä tai päivässä. Reittiliikenne on tilauskeskuksemme reaaliaikaisessa ohjauksessa, joten mahdolliset muutokset reittiin on helppo toteuttaa. Kaikki kalustomme on yhdenmukaista ja pikakuljettamiseen konseptoitua. Henkilöstömme jatkuva kouluttaminen antaa avaimet onnistuvaan tekemiseen.

Reittiliikenteemme palvelee ainutkertaisissa tai toistuvissa palvelutarpeissa. Kuljetustilauksen tekeminen on helppoa soittamalla 0100 6100 tai sähköisillä välineillä mm. Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavassa. Räätälöidyssä logistiikkaratkaisussa voidaan myös sopia vakiokuljetuksista, jolloin erillistä tilausta ei tarvita. Kyydissämme kulkevat nopeasti ja luotettavasti lähetykset kirjekuorista tavaralavoihin.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee mihin tahansa määränpäähän kotimaassa tai ulkomailla.

Valtakunnallisesta palvelunumerostamme 0100 6100 saat nopeimman ratkaisun Sinun kuljetustarpeeseesi! 

24.10.2019

Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme!

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea kuljetusratkaisu kaikkiin lähtöihin. Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme nopeasti ja luotettavasti. Lähelle tai kauas, reittiliikenteessä tai pikalähtönä, laaja kalustomme on käytettävissäsi! Koko kalustomme on Mercedes Benz -merkkistä ja edustaa uuden polven moottoriteknologiaa. Kaikki automme on varusteltu pikakuljettamiseen soveltuviksi mm. pakettiautojen kuormatilat on varustettu lämpöeristevillalla sekä verhoiltu vahvalla vanerilla. Lähetysten sitomista varten kuormatiloissa on sidontakiskoja, -lenkkejä ja -liinoja. 

Pienet pakettiautot eli Vitot ovat näppäriä kaupunkien keskustoissa ja sivuille aukeavien takaovien myötä myös kuormalava on helppo kuormata kyytiin.

Isot pakettiautot eli Sprinterit palvelevat parhaimmillaan kaupunkien välisessä pikakuljetusliiketeessä.

Isot kuorma-autot eli Ategot ja Antosit on varustettu mm. takalaitanostimilla ja lähes kaikista löytyy kuormausta helpottava kylkiaukeavat ovet.

Olipa tarve yksittäiselle pikakuljetukselle tai säännöliselle logistiikkaratkaisulle ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai valitse Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava. 

Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.
Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea ratkaisu suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.

8.10.2019

Tänään perille! TavaraTaxi kuljettaa lähetykset pikakuljetuksena.

Olemme oikea ratkaisu silloin kun aikataululla on merkitystä. Tilauskeskuksemme asiantuntijat pystyvät ratkaisemaan monimutkaisenkin logistisen haasteen nopeasti. Oma valtakunnallinen reittiliikenteemme on jatkuvasti palveluvalmiina nopeisiinkin pikakuljetustarpeisiin. Pikakuljetus on silloin oikea ratkaisu, kun prosessilla on arvoa. Vaativat pikakuljetukset ovat aina olleet toimintamme keskiössä. Pikakuljetus kulkee kyydissämme mihin tahansa määränpäähän lähelle tai kauas. Pikalähtö -palvelumme on ratkaisu silloin kun yhdistely ei ole mahdollista.

Kun tarvitset nopeampaa logistiikkaa ota yhteys tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavan kautta. 

17.9.2019

Palvelemme messulogistiikassa!

Syksy on ammattimessujen aikaa. Palvelemme monipuolisesti messuihin liittyvissä logistiikkatarpeissa.

Pikalähtö -palvelumme toimittaa suurenkin osaston materiaalit mihin tahansa määränpäähän Suomessa tai ulkomailla. Täydennystarpeet messujen aikana, esimerkiksi käyntikorttitäydennykset toimitamme kellontarkasti reittiliikenne -palvelullamme. 

Palvelemme laajasti messulogistiikkatarpeissa, voimme esimerkiksi räätälöidä logistiikkaratkaisun, joka sisältää pitkäaikaisempaa varastointia. 

Ota yhteys valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 niin räätälöidään Sinun tarpeisiisi soveltuva ratkaisu.

13.8.2019

Kalustomme vahvistuu uusilla Mercedes-Benz Sprinter ja Vito pakettiautoilla.

Haluamme olla luotettava kumppani kaikissa pikakuljetus tarpeissa. Vahvistimme kalustoamme uusilla Mercedes-Benz Sprinter ja Vito pakettiautoilla. Uudet autot tulevat palvelemaan reittiliikenne sekä pikalähtö -palveluissa. Autot on erityisesti varusteltu palvelemaan vaativissa pikakuljetustarpeissa. Suuren kilometrisuoritteemme ja valtakunnallisuutemme vuoksi hankinnassa on erityisen tärkeää, että merkiltä löytyy kattava huoltoverkosto.

Kuusi uutta TavaraTaxi-Mercedestä valmiina palvelemaan kaikissa pikakuljetus tarpeissa.
Kuusi uutta TavaraTaxi-Mercedestä valmiina palvelemaan kaikissa pikakuljetus tarpeissa.

5.8.2019

Kasvamme voimakkaasti ja rekrytoimme – Katso avoimet työpaikat

TavaraTaxi on kasvuyritys ja siksi tarvitsemme joukkueeseemme uusia jäseniä. Panostamme laajasti toimintamme kehittämiseen ja sen vuoksi rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Kasvamme jatkuvasti niin laadullisesti kuin määrällisesti, tämä tarkoittaa mm. uusia reittiliikennealueita. Nyt etsimme vahvistuksia Vantaalle ja Tampereelle.

Vantaalle ja Tampereelle etsimme autonkuljettajia

B -tai C-ajokortin omaavia autonkuljettajia

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

  • Halu palvella asiakkaita
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Paineensietokyky

Tilauskeskukseemme Tampereelle etsimme palveluneuvojaa

Tehtäviin haetaan täyttämällä hakemus www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Työllistämme ihmisiä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, jos siis haluat tarjota osaamistasi meille lähetä avoin hakemus joko rekrylomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

26.7.2019

Investoimme osaamiseen - TavaraTaxiAkatemia antaa mahdollisuuden kehittyä.

Palveluyrityksen tärkein voimavara on ihmiset. Jokainen uuden harrastuksen aloittanut on kokenut onnistumisen iloa, kun tekeminen sujuu entistä paremmin. Näitä onnistumisen hetkiä on edellyttänyt kuitenkin määrätietoinen halu kehittyä.

Samalla tavalla kasvavan joukkueemme jäsenet kehittyvät joka päivä entistä paremmiksi ammatissaan. Tätä kehityspolkua vahvistamassa on oma koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia. TavaraTaxiAkatemia tarjoaa jokaiselle meillä työskentelevälle mahdollisuuden valita monipuolisesta koulutustarjonnasta itselle sopivan tai tarpeellisen koulutuksen. Kuluvana vuonna koulutustarjottimemme koostuu noin 35 vapaavalintaisesta päivästä. Tarjonnassa on mm. asiakaspalvelu-, teknistä-, ajo-, sekä ensiapukoulutusta. Koulutuspäivien teemoja saa ehdottaa jokainen TavaraTaxilainen.

Meillä on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä autonkuljettajantehtävistä tilauskeskukseen, HR:ään ja taloushallintoon asti. Kaikissa näissä työtehtävissä työskenteleviä tuemme entistä paremmiksi ammattilaisiksi kouluttautumisen kautta. Jatkuva kehittyminen on kirjattu arvomme ja se toteutuu palveluyrityksessä silloin, kun jokainen joukkueen jäsen tavoittelee joka päivä parempaa suoritusta.