Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

5.6.2024

Riskienhallinta ja niiden minimoiminen on tärkeää - Fennian artikkeli ja video

TavaraTaxin yrityskulttuurin kulmakiviä on turvallisuus. Yrityksen pakettiautojen matkamittareihin kertyy vuodessa neljä miljoonaa kilometriä, joten riskejä on paljon. Riskit ja ennakointi liittyvät niin kalustoon kuin henkilökuntaan.

TavaraTaxi on ollut Fennian asiakas jo 25 vuotta. Pitkä asiakassuhde on muuttunut vuosien aikana aidoksi kumppanuudeksi.

Lue koko artikkeli;  TavaraTaxi ja Vakuutusyhtiö Fennia

Katso video; Fennian YouTube

15.4.2024

TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.

Iltapäivällä ja illalla noudetut lähetykset yhdistellään samaan suuntaan lähteviin autoihin. Tehokas tuotantojärjestelmämme mahdollistaa erityisen myöhäiset noutoajat jopa 20:00 jälkeen ja toimitukset ennen 07:00 suureen osaan valtakuntaa.

Kun Kymmenen Uutisten alkutunnus ilmestyy televisioihin starttaavat TavaraTaxit tienpäälle. Jokainen yö ajamme Suomen teillä tuhansia kilometrejä ja käymme sadoilla asiakkailla. TavaraTaxi Innight -kyydissä kulkevat kaikki lähetykset varaosista näytteisiin.

Sujuva varaosalogistiikka on meille erityisen tärkeää. Avainhallinta on osa TavaraTaxi Innight -palvelua.  Yöjakelu suoraan työkohteisiin mahdollistaa asentajan työskentelyn välittömän aloittamisen. Yöjakeluun voidaan yhdistää myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi palautuslogistiikka tai kuljetuspakkausratkaisu.

Kun tarvitset sujuvaa yöjakeluratkaisua ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 ja pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

22.3.2024

Kellontarkasti kumipyörillä -artikkeli MyVeho 2/2023

Menestys vaatii vastuullisuutta, vastuullisuus tuo menestystä. Tämä yhtälö on ymmärretty TavaraTaxissa, joka tuottaa kuljetuspalveluita nopeutta arvostaville asiakkaille. Autokalustoa hankkiessaan TavaraTaxi on luottanut alusta asti vain Mercedes-Benziin. 

Kun Jorma Niemi vuonna 1992 perusti Hämeen TavaraTaxin, asiakkaina oli erityisesti maatalouskonekaupan alan yrityksiä ja henkilöitä. Aluksi kuljetuksia oli Tampereen ja Helsingin välillä. 

- Kasvuvauhti oli nopeaa heti ensimmäisistä vuosista alkaen. Kun aloitimme, kuljetusbisneksessä ei ollut nopeaa ovelta ovelle -tyyppistä palvelutarjontaa, jollaista asiakkaamme tarvitsivat. Nyt toimintamme on valtakunnallista, palvelukeskuksia on neljä ja ajamme kaikkiaan nelisen miljoonaa kilometriä vuodessa, kertoo perheyrityksen toimitusjohtaja Ville Mäkinen.

Koko artikkeli luettavissaTavaraTaxi - MyVeho 2/2023

12.1.2024

Katso avoimet työpaikat

Haemme nyt tiimiimme positiivista ja uusista haasteista syttyvää

Myyntiassistenttia

monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Tampereelle.

Tässä tehtävässä työskentelet Tampereen Vehmaisten tilauskeskuksessamme, joka palvelee asiakkaitamme arkisin klo 7-21. Tehtävänäsi on asiakkaidemme palveleminen ja heidän kuljetustarpeiden ratkaiseminen niin puhelimitse kuin erilaisia sähköisiä kanavia hyödyntäen. Erityisen mielenkiintoisen tehtävästäsi tekee sen, että et voi etukäteen tietää, mitä tuleman pitää! Varmaa on, että asiakkaamme uskoo logistisen ongelmansa meille, ja me ratkomme sen – olipa kyse sitten kotiin unohtuneista passista tai läppäristä taikka erityisen hellävaraista kohtelua vaativasta taidekuljetuksesta tai hyvinkin aikakriittisestä toimituksesta suurteollisuudessa.

Asiakkaidemme lisäksi huolehdit myös tuotannostamme, yhdessä muiden tiimien kanssa, sisäistä toiminnanohjausjärjestelmäämme hyödyntäen. Tehtävään sisältyy myös backoffice- tehtäviä kuten hinnoittelua, laskutusta, tilastointia ja raportointia.

Tehtävä on omiaan ihmisten kanssa viihtyvälle, jolle itsensä haastaminen on intohimo! Sinulla pysyy useammatkin langat käsissä ja hermot kurissa, välillä hektisissäkin olosuhteissa. Pystyt näkemään metsän puilta, ja puut metsästä. Olet tarkka ja huolellinen, mutta pystyt nopeisiinkin ratkaisuihin itsenäisesti eikä sormi jää suuhun haastavissakaan tilanteissa. Suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaitamme sujuvasti myös englanniksi, ja tätä laajempikin kielitaito katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Meille ihmiset ovat tärkeitä ja vaikka kasvammekin nopeasti, haluamme tehdä sen kestävästi ja osaajia arvostaen. Meillä jatkuva kehittyminen on tehty todeksi TavaraTaxiAkatemian avulla, jonka kautta koulutamme työntekijöitämme. Hakemamme asiakaspalvelija on myös itse halukas sitoutumaan ja kehittämään itseään ja tarjoammekin enemmän kuin mielellämme urapolkuja työntekijöillemme!

Kiinnostuitko?

Haku tehtävään on auki 28.01.2023 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään jo aikaisemmin ja olemme valmiita päätöksentekoon heti etsimämme löydettyämme. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti Rekrytointilomake | TavaraTaxi tai sähköpostilla rekry @ tavarataxi . fi

 

Lue lisää TavaraTaxista työpaikkana:

https://www.tavarataxi.fi/tyopaikat

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa HR- ja tilauskeskustiimimme:
sähköpostilla tai puhelimella 010 2714 008 (arkisin)

29.12.2023

TavaraTaxi toivottaa Hyvää Uutta Vuotta 2024!

Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tule mukaan seuraamaan pikakuljettajan matkaa YouTube -kanavallemme. TavaraTaxi toivottaa iloista uutta vuotta 2024!

21.12.2023

TavaraTaxi toivottaa Hyvää Joulua!

Uusi joulufilmi julkaistu TavaraTaxin Youtube -kanavalla. Käy katsomassa! TavaraTaxin Joulu 2023