Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

5.9.2022

Hyvää Yrittäjän päivää!

Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.
Hyvää Yrittäjän päivää! Pidetään Suomen pyörät pyörimässä.

25.8.2022

Sähköinen TavaraTaxi liikenteeseen!

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Sähköinen TavaraTaxi kuljettaa ilman co2 päästöjä. Kysy lisää tilauskeskuksestamme.

Etenemme matkalla kohti hiilineutraalisuutta, ottaessamme liikenteeseen elokuun alussa kalustomme ensimmäisen sähköauton. Ensimmäisen sähköisen TavaraTaxin toimintasäde on lähes 300 kilometriä yhdellä latauksella. Toimintasäde ja latausinfra ovat kehittyneet riittävälle tasolle, jotta uusi käyttövoima on mahdollinen käytössämme kaupunkiliikenteessä.

”Nyt saadut ensimmäiset kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Haasteenamme kaluston laajaan sähköistymiseen on suuri vuorokautinen kilometrisuorite. Pääsemme nyt keräämään kokemusta kaupunkiliikenteestä, jossa vuorokautiset kilometrisuoritteemme ovat lyhyempiä” kertoo TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen. ”Tekniikka kehittyy onneksi nopeasti ja pääsemme vahvistamaan uuden käyttövoiman käyttöä” jatkaa Mäkinen.

Tule seuraamaan sähköisen TavaraTaxin matkaa ja uutisia vihreältä polultamme eri kanavissamme!

1.8.2022

Pikakuljetus ulkomaille? TavaraTaxin pikalähtö toimittaa!

TavaraTaxin pikalähtö -palvelumme palvelee myös ulkomaille suuntautuvissa pikakuljetustarpeissa. Palvelussa varaamme tarpeen mukaisen kaluston ja nimetyn kuriirin suorittamaan tehtävää. Lähtö ja määränpää olla voi olla missä tahansa kotimaassa tai ulkomailla.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee aina suoraan kohteeseen ilman välivaiheita. Suoratoimituksella varmistetaan nopein mahdollinen prioriteetti juuri Sinun lähetyksellesi. Tilauskeskuksemme asiantuntijoillamme on osaamista ja yhteydet ratkaisun rakentamiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat lähetykset luotettavasti perille.

Pikalähtö -palveluun on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita, jotka määritellään tilausta tehtäessä. Pikalähdön voit tilata heti tarpeeseen tai ennakkoon valtakunnallisesta tilauskeskuksestamme 0100 6100.

7.4.2022

TavaraTaxi mukana Rallimuseon Elävä museo hankkeessa!

Ralliauton väritys on alkuperäinen vuodelta 1981 lisättynä TavaraTaxin merkeillä.

Ralliauton väritys on alkuperäinen vuodelta 1981 lisättynä TavaraTaxin merkeillä.

Mobilia on auto- ja tieliikenteen valtakunnallinen vastuumuseo ja sen yhtydessä Kangasalla toimii Rallimuseo. Mobilian kanssa tekemäämme monivuotiseen yhteistyöhön liittyen olemme mukana Rallimuseo-Datsunin matkassa 
sen liikkuessa aikakautensa legendaaristen suomalaiskuskien renkaanjäljillä ympäri Eurooppaa. 
Ensimmäinen TavaraTaxin tuella ajettava kilpailu nyt tulevana viikonloppuna (8.4.-9.4) ajettava Costa Smeralda Storico Sardinian saarella. Ralliauto on täysin samoissa väreissä kuin rallikuljettaja Peter Geitelin auto vuonna 1981. 
Huolien painaessa Eurooppaa olemme yrityksenä osaltamme jo antaneet pikaista apua Ukrainaan. Samalla pitää myös pyörien pyöriä ja tavaran liikkua. Olemalla mukana tässä Elävä museo -hankkeessa haluamme kunnioittaa suomalaista ralliperintöä sekä tuoda hankkeen myötä meille kaikille iloa ja uskoa tulevaisuuteen.