Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

15.4.2019

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa toimintaa!

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

22.1.2019

Vahvistimme Turun liikennettämme!

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Yhdistämme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueet samanpäivän aikaisissa kuljetustarpeissa. Uudet yhteydet toimivat osana valtakunnallista reittiverkkoamme.

Lisäsimme uuden päivittäisen yhteyden pääkaupunkiseudun ja Turun välille. Samalla Turun talousalue liittyy paremmin valtakunnalliseen reittiverkkoomme ja siten palvelutasomme alueella paranee. Palvelemme entistä nopeammin mm. seuraavilla alueilla: Raisio, Kaarina, Salo, Lieto...

Aamulla tehdyt noudot mm. pääkaupunkiseudulta toimitamme iltapäiväksi Turun alueella ja päinvastoin. Pikakuljetus on oikea vaihtoehto silloin kun aikaa on vähän. 

Kuljetamme kaikki lähetykset saman päivän aikana Turun, Helsingin ja Tampereen välillä! Lähetykset toimitamme aina kädestä käteen. Kaikki kuljetukset toimitamme tuntien sisällä tilauksesta. Soita 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -palvelussa, kerromme nopeimman yhteyden!