Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Tiedotearkisto

17.3.2020

Tietoa TavaraTaxin varautumisesta Koronavirukseen (COVID-19)

Koronaviruksen levitessä yhä laajemmalle Suomessakin olemme tehneet varautumistoimenpiteitä henkilöstömme suhteen. Epidemian rajoittamiseksi olemme ohjeistaneet työtekijämme hyvään käsihygieniaan. Lisäksi kuittaustiedot otamme jatkossa vain suullisesti asiakkaalta, jotta vältämme mahdollisuuksien mukaan kosketuskontaktia.

Olemme rajoittaneet matkustamista niin kotimaassa, kuin ulkomailla ja mahdollisuuksien mukaan kokoukset pyritään hoitamaan etäyhteyksin. Asiakastapaamisia toteutamme edelleen asiakkaan toiveen mukaan. Emme osallistu messuille tai koulutuksiin, joissa suuri joukko ihmisiä on koolla.

Teemme varautumissuunnitelmaa toimintojen organisoimiseksi, mikäli joku työyhteisöstämme sairastuu. Mahdolliset epidemia-alueilta palaavat työntekijät asetetaan varotoimenpiteenä kahdeksi viikoksi karanteeniin, koskien työtehtäviä, joiden tekeminen etänä ei ole mahdollista.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarpeen mukaan.

5.3.2020

Ville Mäkinen TavaraTaxin toimitusjohtajaksi

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Hämeen TavaraTaxi Oy:ssä sukupolvenvaihdos etenee suunnitellusti ja Ville Mäkinen aloittaa toimitusjohtajana 9.3.2020 Ville on työskennellyt jo vuosia isänsä Jorma Niemen rinnalla ottaen nyt vetovastuun. Perustaja Jorma Niemi jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana samoin hänen puolisonsa Eija Mäkinen jatkaa talouspäällikkönä.

”Logistiikka-ala on jatkuvassa muutoksessa ja on hienoa, mutta myös vaativaa päästä viemään toimintaamme uudelle tasolle. TavaraTaxissa asuu jatkuvan kehittymisen kulttuuri, jota vaalimme ja toteutamme ammattitaitoisen henkilöstön kanssa!” Ville Mäkinen kertoo.

”Hienoa, että suunnitelman mukainen sukupolvenvaihdoksemme etenee ja Ville ottaa nyt toimitusjohtajuuden. Tämä muutos antaa itselleni aikaa keskittyä enemmän kehitysprojekteihin.” hallituksen puheenjohtajana jatkava Jorma Niemi toteaa.

TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa yli 80, neljällä paikkakunnalla.

21.2.2020

Haemme uuteen operaatiokeskukseemme Tampereelle LIIKENNEPÄÄLLIKKÖÄ.

Liikennepäällikkönä pääset vastaamaan toiminnan päivittäisestä tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta, jatkuvia informaatiovirtoja hyödyntäen.

Tehtävässäsi olet avainroolissa kehittämässä kasvavaa reittiverkkoamme. Työ tuo mukanaan niin esimies, kuin tulosvastuuta. Liikennepäällikkönä työskentelet osana asiantuntijatiimiämme.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta. Lisäksi palo oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti on tärkeää. 

Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan 

 • Kyky tehdä nopeita päätöksiä
 • Looginen ajattelu
 • Ihmissuhdetaidot
 • Paineensietokyky
 • Kyky kaupalliseen ajatteluun
   

Tarjoamme sinulle 

 • Vastuullisen tehtävän kasvavassa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena
 • Juuri valmistuneet työtilat 
 • Asiantuntevan tiimin tuen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan 8.3.2020 mennessä hakulomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry 

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse keskiviikkona 26.2. klo 9:00-11:00 ja torstaina 27.2. klo 13:30-15:00 HR-arkkitehti Annukka Harjula 010 2714 008 tai sähköpostitse rekry @ tavarataxi.fi (viestikenttään Kysymys/Liikennepäällikkö)

TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa yli 80, neljällä paikkakunnalla.

13.1.2020

Sinustako Pikakuljettaja? – katso avoimet työpaikat

TavaraTaxi on kasvuyritys ja siksi tarvitsemme joukkueeseemme uusia jäseniä. Panostamme laajasti toimintamme kehittämiseen ja sen vuoksi rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Kasvamme jatkuvasti niin laadullisesti kuin määrällisesti, tämä tarkoittaa mm. uusia reittiliikennealueita. Nyt etsimme erityisesti vahvistuksia Tampereelle.

Tampereelle etsimme autonkuljettajia

B -tai C-ajokortin omaavia autonkuljettajia

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

 • Halu palvella asiakkaita
 • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • Paineensietokyky

Tehtävään haetaan täyttämällä hakemus www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi mahdolliset kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Työllistämme ihmisiä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, jos siis haluat tarjota osaamistasi meille lähetä avoin hakemus joko rekrylomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry a tavarataxi.fi

Seuraa avoimia työpaikkoja kanavissamme ja hae mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa!