Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

TavaraTaxille on myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu-merkki

12.05.2020

Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta on myöntänyt Hämeen TavaraTaxi Oy:lle Avainlippu-merkin. Vastuullisena perheyrityksenä tehtävämme on olla mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa. Yhteiskunta tarvitsee toimiakseen sujuvaa ja luotettavaa logistiikkaa, sitä olemme omalta osaltamme tuottamassa erityisesti suomalaisille yrityksille.

”Vastuullisena yrityskansalaisena toimiminen on ennen muuta matka ei päämäärä. Arvoperustaisuus on toimintamme ytimessä ja siitä osoituksena meille on nyt myönnetty Avainlippu -merkki.” kertoo TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen.

Työllistämme ihmisiä monipuolisesti erilaisissa tehtävissä mm. autonkuljettajia ja palveluasiantuntijoita. Haluamme pitää Suomalaisen työn arvostusta korkealla pitämällä osaamisemme kunnossa. Koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia tarjoaa kaikille meillä työskenteleville mahdollisuuden pitää oma ammattitaito hyvällä tasolla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle, tuoteryhmälle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta. Lisätietoa https://suomalainentyo.fi/

« Takaisin