Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Arkisto

22.12.2018

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

12.12.2018

TavaraTaxi palvelee myös joululahjalogistiikkassa!

Vauhdikas vuosi 2018 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.

Tilauskeskuksemme asiantuntijat suunnittelevat pienet sekä suuret logistiikkakuviot. Lähes valtakunnallinen TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi.

Ota yhteyttä 0100 6100 tai Tilaa TavaraTaxi ja laitetaan paketit liikkeelle!

4.12.2018

TavaraTaxilaisten työvaatteet uudistuivat

Työtehtävissä TavaraTaxilaisen tunnistaa tyylikkäistä työvaatteista.

Työtehtävissä TavaraTaxilaisen tunnistaa tyylikkäistä työvaatteista.

Uudet työvaatteemme jalkautuivat katukuvaan. Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme näyttää yhtenäiseltä ja tunnistettavalta. Tärkeitä tekijöitä työvaatehankinnassa oli mm. kestävyys, istuvuus, turvallisuus ja tyylikkyys. Värimaailma on tietenkin sinivalkoinen. TavaraTaxin työvaatemallistoon kuuluu takki, housut, collegetakki, t-paita, lippalakki ja pipo. 

Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Työturvallisuutta on edistämässä brändin mukaiset turvaliivit sekä turvakengät. Kaikki päällysvaatteissa olevat logot ja muut merkinnät heijastavat. Työvaatetustamme täydentävät tehtäväkohtaisesti määritellyt suojaimet kuten hanskat, suojalasit ja kypärät. TavaraTaxilaisen henkilökohtaiseen varustukseen kuuluu myös kuvallinen henkilökortti. 

Uudet työvaatteet ovat jo käytössä ja niistä tunnistat työtään tekevän TavaraTaxilaisen.

22.11.2018

Vahvistamme palvelukykyämme ja lisäämme kalustoa.

Nyt liikenteeseen tulevat TavaraTaxin uudet Mercedes-Benzit ovat valmiina pikakuljetustarpeisiin.

Nyt liikenteeseen tulevat TavaraTaxin uudet Mercedes-Benzit ovat valmiina pikakuljetustarpeisiin.

Voimakkaan kasvun johdosta teimme merkittävän investoinnin hankkimalla 10 uutta Mercedes-Benz hyötyajoneuvoa. Ajamme tänäkin vuonna yli neljä miljoonaa kilometriä ja teemme yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi. Luotettavuus on kaluston valinnassa meille ensisijaisen tärkeää.

Valtaosin nyt hankitut autot ovat uuden sukupolven Mercedes-Benz Sprintereitä. Ensivuoden alussa liikennettämme tulee vahvistamaan uusia Mercedes-Benz Antoksia. Lisääntyvän kaluston myötä pystymme tarjoamaan entistäkin nopeampia saman päivän aikaisia pikakuljetuksia.

Ajoneuvotekniikan ja erityisesti uusien sähköisten palveluiden kehittäminen parantaa kuljettajakokemusta. Uudet TavaraTaxi -sprinterit on varustettu mm. 10,25 tuumaisilla MBUX-multimedianäytöillä. IoT:n lisääntyminen ajoneuvoissa antaa lisämahdollisuuksia käynnissä olevalle kehitystyöllemme.

Kalustoinvestointien lisäksi vastaamme tulevaisuuden haasteisiin henkilöstömme osaamisen kehittämisellä. Kasvavan joukkueemme osaamista kehitetään omassa koulutusjärjestelmässämme TavaraTaxiAkatemiassa. Olemme tehneet koulutustoimintaamme merkittäviä panostuksia mm. HR-arkkitehdin rekrytoinnilla.

Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa luottamuksen arvoinen kumppani kaikissa pikakuljetustarpeissa. Emme epäröi jatkossakaan lisätä tai monipuolistaa toimintaamme asiakkaidemme tarpeita palvelevaksi.

Lisääntyvä kalustomme antaa meille mahdollisuuden palvella entistäkin kattavammin valtakunnallisesti.
Lisääntyvä kalustomme antaa meille mahdollisuuden palvella entistäkin kattavammin valtakunnallisesti.

15.8.2018

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijaa!

Toimintamme voimakkaan kasvun myötä etsimme uusia ihmisiä kasvavaan joukkueeseemme Tampereelle.

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla. Lisää meistä www.tavarataxi.fi

Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme ratkaisuja logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä. Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta auttaa onnistumaan työssä. Kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan.

Asiakaspalvelijat työskentelevät Itä-Tampereella sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.8.2018 mennessä rekrylomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry

 

18.6.2018

TavaraTaxin Facebookissa ja Instagramissa kesäkisat!

TavaraTaxin Facebookissa ja Instagramissa kesäkisat!

Joko tykkäät meistä somessa? Nyt on hyvä hetki käydä tykkäämässä ja seuraamassa meitä. Kesän kunniaksi julkaisimme Facebookiin ja Instagramiin kesäkisat!

Some-kanavissamme kerromme mitä TavaraTaxissa tapahtuu.

Löydät meidät mm. TavaraTaxi Facebook  TavaraTaxi Instagram TavaraTaxi Twitter

 

Liikkuminen on meillä verissä ja nyt haluammekin innostaa kaikki Teidät liikkeelle kesäiseen Suomeen!

Arvomme kaikkien meistä tykkäävien ja päivitystä kommentoivien kesken kaksi matkapakettia!

Toinen arvotaan Facebookissa ja toinen TavaraTaxin Instagramissa.

Matkapaketti sisältää 200 euron Scandic hotelli- ja ravintolalahjakortin, sekä 50:llä eurolla Neste -polttoainetta.

Tägää kommenttikenttään kenen tai keiden kanssa lähtisit reissuun ja minne päin matkanne suuntaisi, niin olet mukana arvonnassa!

Arvonta suoritetaan 28.6.2018 Kello 13:00. Voittajat julkistetaan TavaraTaxin Facebookissa sekä Instagramissa ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti!

Facebook ei ole mukana arvonnassa. 

Käy tykkäämässä ja seuraamassa!

TavaraTaxi Facebook   TavaraTaxi Instagram

 

13.6.2018

Olemme mukana edistämässä turvallista liikennekulttuuria

Kuva: Yle Uutiset Pirkanmaa 5.6.2018

Kuva: Yle Uutiset Pirkanmaa 5.6.2018

Haluamme tarjota 4-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua miltä tuntuisi olla TavaraTaxilainen ja samalla oppia turvallista liikennekäyttäytymistä. Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa Kangasalla on liikennepuisto jossa 4-12 – vuotiaat lapset voivat polkuautoilla tutustua käytännössä liikenteeseen.  

Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa. Saadaksesi edun Sinun pitää pyytää koodi (max. 2 ajoa/talous) tilauskeskuksestamme, joka oikeuttaa ilmaiseen ajoon polkuautolla. Koodin saa soittamalla numeroon 0100 6100 tai sähköpostilla "> Kesäkampanjamme on voimassa 14.8.2018 asti.

 

Katso lisää! http://www.mobilia.fi/palvelut/museokavijalle/rahtarit-liikennepuisto

Mobilian Rahtarit-liikennepuisto tarjoaa 4–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden opetella oikeanlaista liikennekäyttäytymistä. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Liikennepuistossa on käytettävissä 10 polkuautoa. Autoja on sekä kevyen- että raskaanliikenteen puolelta. Koulujen kesälomakauden ajan (1.6.–14.8. asti) joka päivä klo 10–18 (suljettu juhannusaattona). Elokuussa 15.8. alkaen viikonloppuisin klo 10–15.

29.5.2018

Pikakuljetus ulkomaille? TavaraTaxin pikalähtö toimittaa!

TavaraTaxin pikalähtö -palvelumme palvelee myös ulkomaille suuntautuvissa pikakuljetustarpeissa. Palvelussa varaamme tarpeen mukaisen kaluston ja nimetyn kuriirin suorittamaan tehtävää. Lähtö ja määränpää olla voi olla missä tahansa kotimaassa tai ulkomailla.

TavaraTaxin pikalähtö palvelee aina suoraan kohteeseen ilman välivaiheita. Suoratoimituksella varmistetaan nopein mahdollinen prioriteetti juuri Sinun lähetyksellesi. Tilauskeskuksemme asiantuntijoillamme on osaamista ja yhteydet ratkaisun rakentamiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat lähetykset luotettavasti perille.

Pikalähtö -palveluun on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita, jotka määritellään tilausta tehtäessä. Pikalähdön voit tilata heti tarpeeseen tai ennakkoon valtakunnallisesta tilauskeskuksestamme 0100 6100.

Lisätietoja löydät sivustoltamme tai kysymällä tilauskeskuksestamme 0100 6100.

22.5.2018

Sinustako pikakuljettaja? Nyt rekrytoimme Vantaalla ja Tampereella

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme joukkueeseemme PALVELUKYKYISIÄ AUTONKULJETTAJIA.

Nyt palkkaamme B- tai C-ajokortin omaavia kuljettajia.

Kiinnostaako työpaikka kehittyvässä, kasvavassa ja kansainvälistyvässä pikakuljetusyhtiössä?

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintaideologiamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa meillä työskentelevien jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Kaikki meille palkatut työntekijät pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan, joka koostuu yleisten osioiden lisäksi henkilötason ohjauksesta.

Autonkuljettajan työn lisäksi työllistämme ihmisiä erilaisiin tehtäviin tilauskeskuksemme asiakaspalvelusta markkinointiin ja myyntiin. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy.

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla.

HAE NYT: www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai rekry @ tavarataxi.fi

8.5.2018

Etsimme Tampereelle HR-arkkitehtiä

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla.

Haluatko kehittyä kasvavan ja kansainvälistyvän pikakuljettajan joukkueessa? Onko sinussa draivia? Kiinnostaako Sinua ihmiset ja se, mikä saa heidät loistamaan?

Oletko meidän uusi HR-arkkitehti?

Haemme Tampereen toimipisteeseemme HR-arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen

HR-arkkitehtina vastaat yrityksen henkilöstöhallinnosta kokonaisvaltaisesti. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan TavaraTaxin HR-strategiaa ja vastaat HR prosesseista, mm. rekrytoinneista, työsuhteeseen liittyvistä asioista, raportoinneista ja henkilöstön sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä joukkueemme tiiminvetäjien sekä ulkoisten HR-kumppaniemme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Tampereen Vehmaisissa.

Etsimämme henkilö on HR:n ammattilainen, jolla on kattava työkokemus HR-tehtävistä ja, joka on avoin mahdollisuudelle tulla vahvistamaan dynaamista palvelujoukkuettamme. Odotamme sinulta hyvää työlainsäädännön ymmärrystä sekä kehittävää ja käytännönläheistä työskentelyotetta. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvän ja kasvavan pikakuljettajan joukkueessa. Tehtävässä pääset kehittämään liiketoimintaa ja saat kannustavan organisaation tueksesi.

Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 22.5. mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, .

8.3.2018

TavaraTaxi toimittaa lähetykset tyylikkäästi perille

Toimivalla logistiikalla pidämme huolen, että liike-elämän prosessit toimivat. Yhtä tärkeää on muistaa tärkeitä ihmisiä. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme toimittavat luotettavasti perille myös mm. merkkipäivämuistamiset. Pikakuriirin käyttäminen on tyylikäs vaihtoehto esimerkiksi silloin kun fyysinen välimatka erottaa. Toimitamme kaikki lähetykset pikakuljetuksena ovelta ovelle kädestä käteen.

Ota yhteys tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavan kautta. 

1.3.2018

Meille on myönnetty Suomalainen Perheyritys -merkki

TavaraTaxi on vahva suomalainen perheyritys. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja muille sidosryhmille. Tämän tavoitteen eteen koko uuttera henkilöstömme tekee työtä.

Kaikki tekemisemme nojaa arvoihimme: Ihmisten kunnioittamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Lähes kolmen vuosikymmenen aikana olemme saaneet olla mukana erilaisissa tilanteissa.

Perheyrityksen toinen sukupolvi on vahvasti mukana yrityksen arjessa ja on sitoutuneella työllä ja kehittämisellä valmis viemään yritystä seuraaville vuosikymmenille.

Suomalainen perheyritys -merkin on myöntänyt Perheyritysten liitto.

Lue lisää tarinastamme www.tavarataxi.fi/perhe 

Tule mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa!

22.2.2018

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa toimintaa

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Avainsanat: Logistiikkaratkaisu Toimitusketju hallinta Supply Chain Management SCM Logistiikka-asiantuntija

13.2.2018

Sähköinen tilauskanava on avattu!

Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava on uusi väylä kuljetuksen tilaamiseen. Sähköinen tilauskanava on samalla myös helppo ja nopea tapa tehdä tarjouspyyntö tai kysely. Tilaa TavaraTaxi -linkin löydät helposti sivustomme oikeasta yläreunasta.

Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava täydentää nykyisiä monipuolisia tilaamisen ratkaisujamme. Kun tilaus on käsitelty, tilauskeskuksemme lähettää tilausvahvistuksen.

Asiakaspalvelumme kapasiteettiä on myös lisätty, joten valtakunnallisen tilausnumeromme 0100 6100 vasteaika on lyhentynyt entisestään. Jos haluat kuulla lisää monipuolisista tilauskanavistamme, ota yhteys tilauskeskukseemme 0100 6100.

 

31.1.2018

TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.

Iltapäivällä ja illalla noudetut lähetykset yhdistellään samaan suuntaan lähteviin autoihin. Tehokas tuotantojärjestelmämme mahdollistaa erityisen myöhäiset noutoajat jopa 20:00 jälkeen ja toimitukset ennen 07:00 suureen osaan valtakuntaa.

Kun Kymmenen Uutisten alkutunnus ilmestyy televisioihin starttaavat TavaraTaxit tienpäälle. Jokainen yö ajamme Suomen teillä tuhansia kilometrejä ja käymme sadoilla asiakkailla. TavaraTaxi Innight -kyydissä kulkevat kaikki lähetykset varaosista näytteisiin.

Sujuva varaosalogistiikka on meille erityisen tärkeää. Avainhallinta on osa TavaraTaxi Innight -palvelua.  Yöjakelu suoraan työkohteisiin mahdollistaa asentajan työskentelyn välittömän aloittamisen. Yöjakeluun voidaan yhdistää myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi palautuslogistiikka tai kuljetuspakkausratkaisu.

Kun tarvitset sujuvaa yöjakeluratkaisua ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 ja pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

 

Avainsanat: Varaosalogistiikka Innight Logistiikka Yöjakelu