Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijaa!

15.08.2018

Toimintamme voimakkaan kasvun myötä etsimme uusia ihmisiä kasvavaan joukkueeseemme Tampereelle.

Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla. Lisää meistä www.tavarataxi.fi

Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme ratkaisuja logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä. Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta auttaa onnistumaan työssä. Kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan.

Asiakaspalvelijat työskentelevät Itä-Tampereella sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.8.2018 mennessä rekrylomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry

 

« Takaisin