Etusivu > Palvelut > Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäinen palvelualueemme

Päivittäin liikennöimme lähes valtakunnallisesti. Reittiliikenteemme liikkuu läpi vuorokauden. Teemme päivässä yli 1000 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle, kädestä käteen.

Toimimme ilman terminaalikäsittelyitä siten takaamme nopean ja hellävaraisen kuljettamisen.

Jokaisen tilauksen pyrimme reitittämään siten, että jälleenlastauksia ei tarvita. Uudenaikaisten tietojärjestelmien avulla pystymme joustavasti yhdistelemään erilaisia kuljetustarpeita. Pystymme siis tarjoamaan asiakkaillemme aidosti parempaa palvelua kustannustehokkaasti.

Reittiliikenne -palvelussa palvelemme laajasti Same Day eli saman päivän aikaisissa kuljetuksissa. 

Kun tarve tavarankuljettamiselle syntyy, soita tilauskeskukseemme 0100 6100 ja kysy nopein yhteys.

PALVELUESIMERKKI

Kuorma-autoilija on varannut huollon/korjauksen tehtäväksi aamupäivällä. Asentaja huomaa 8:30, että työhön varatuista varaosista puuttuu tärkeä laakeri. Varaosamyyjä löytää ainoan maassa olevan laakerin Vantaan varaosavarastosta ja soittaa TavaraTaxin tilausnumeroon 0100 6100. Asiantuntija välittää tiedon Vantaalta 9:30 lähtevään vuoroon, joka noutaa laakerin. Vuoro saapuu Tampereelle n. 11:30 ja asentajan huoltotyö voi jatkua.

Lisäarvo: Korjaamo sai työn kerralla valmiiksi ja asiakasautoilija voi lähteä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ennalta sovittuihin töihin.