Etusivu > Yritys

Yritys

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan, jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon. Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa. Kuunneltuaan asiakkaiden tarpeita hän lähti 1992 vuoden syksyllä harjoittamaan päivittäistä liikennettä Tampere-Helsinki välillä.

Ensimmäisistä palvelutehtävistä asti olemme halunneet tuottaa parempaa palvelua. Ymmärrämme aikataulujen merkityksen prosessien toiminnan turvaamisessa. Ihmisten kunnioitus ja jatkuva kehittyminen ovat arvojamme. Ihmisten kunnioitus näkyy kaikessa toiminnassamme inhimillisenä otteena, haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Jatkuvaa kehittymistä toteutamme olemalla monella tasolla kiinnostuneita uusista tavoista toimia.

Saman päivän aikainen kuljettaminen on ollut ydintoimintaamme koko historiamme ajan. Olemme saaneet palvella erilaisia toimialoja saman päivän toimituksissa jo ennen kuin verkosta ostaminen on tullut arkipäiväiseksi. Kun yhteiskunnassa hektisyys on lisääntynyt on Same Day -pikakuljetuksillamme ollut entistä suurempi tarve.

Olemme vahva suomalainen perheyritys ja se takaa pitkäjänteisen panostamisen tulevaisuuteen. Ensimmäisen 30 toimintavuotemme aikana olemme saavuttaneet yli 65 000 asiakkaan luottamuksen. Haluamme tuottaa arvoa mahdollisimman monipuolisesti asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja muille sidosryhmille. Tässä meillä on apuna uudenaikaisimmat tavat kerätä ja käsitellä informaatiota. Perheyrityksen toista sukupolvea oleva perustajan poika Ville Mäkinen siirtyi toimitusjohtajaksi keväällä 2020. Määrätietoisella kehittämistyöllä turvataan TavaraTaxin kilpailukyky tulevaisuudessa. Taloushallinnosta tiiminsä kanssa vastaa Jorma Niemen puoliso Eija Mäkinen.

Kuluneet vuosikymmenet ovat kuljettaneet meidät mitä erilaisempiin palvelutehtäviin ja asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki tekemisemme pohjautuu osaaviin ja motivoituneisiin ihmisiin. Tule mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa!