Etusivu > Yritys > Työpaikat

Tule TavaraTaxilaiseksi

Meiltä löytyy työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Autonkuljettajan tehtävä on oikea valinta, jos haluat olla liikkeessä ja kohdata ihmisiä. Asiantuntijatehtävissä pääset haastamaan itseäsi ja ratkaisemaan asiakkaan tarpeita, osaamistasi sekä erilaisia tietolähteitä hyödyntäen. Jatkuva kehittyminen ja ihmisten kunnioittaminen ovat meidän arvoja. Vahvana perheyrityksenä kehitymme pitkäjänteisesti. Lue lisää ja hae mukaan joukkueeseen! www.tavarataxi.fi/rekry

Autonkuljettaja

Kiinnostaako liikkuva työ? 

Nautitko itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? 

TavaraTaxilla voit työskennellä pakettiautonkuljettana B-kortilla tai kuorma-autonkuljettajana C-kortilla. Kattavan reittiliikenteemme sekä pikalähtöjen ansioista työvuorot ovat vaihtelevia ja asiakaskohtaamisia karttuu työpäivän aikana reilusti. 

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan  

 • Halu palvella asiakkaita positiivisella asenteella 

 • Kyky itsenäiseen työskentelyyn 

 • Hyvä paineensietokyky 

 • Tarkkuus työssäsi 

 • Halu kehittyä 

Jätä hakemus ja tule TavaraTaxilaiseksi 

Asiantuntijatehtävät

TavaraTaxilla voit työskennellä erilaisissa asiantuntijarooleissa mm. palveluasiantuntijana, logistiikka-asiantuntijana, ajojärjestelijänä, taloushallinnossa tai HR-tehtävissä. 

Kaikissa asiantuntijatehtävissämme tärkeää on 

 • Oma-aloitteisuus 

 • Ratkaisukeskeisyys 

 • Hyvä paineensietokyky 

 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Jätä hakemus ja tule TavaraTaxilaiseksi 

Koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia

Kaikkiin työtehtäviimme sisältyy kattava perehdytysjakso. Toiminta-ajatuksemme on asiakaslähtöinen ja vaatii jatkuvaa oppimisen asennetta. Oma koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia mahdollistaa jatkuvan ammatillisen kehittymisen. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy. Lue lisää TavaraTaxiAkatemiasta. 

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut rekrytointiin liittyen rekry @ tavarataxi.fi 

NYT ETSIMME ERITYISESTI

B -tai C-ajokortin omaavia AUTONKULJETTAJIA joukkueeseemme Tampereelle ja Vantaalle. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle
 • Ammattitaitoiset työkaverit
 • Perehdytyksen työhön
 • Mahdollisuuden kehittyä
 • Vakituisen työsuhteen
 • TES mukaisen palkkauksen

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan 

 • Halu palvella asiakkaita positiivisella asenteella
 • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • Paineensietokyky
 • Tarkkuus omassa työssäsi
Mahdollisiin kysymyksiin vastaa HR-tiimimme:
sähköpostilla rekry @ tavarataxi.fi tai puhelimella 010 2714 008 (arkipäivinä)

Jätä hakemus ja tule TavaraTaxilaiseksi!

www.tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

 

Etsimme joukkueemme vahvistukseksi PALVELUASIANTUNTIJAA tilauskeskukseemme Tampereelle.


Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme ja tuotantomme rajapinnassa antaen asiakkaillemme ratkaisuja logistiikan haasteissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimitse sekä sähköisillä välineillä. Kaksisuuntainen viestintä tuotannon kanssa tapahtuu reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Palvelutuotteemme on tarkasti konseptoitu ja palvelemmekin päivittäin satoja eri asiakkaita ympäri Suomen erilaisissa tavara- tai informaatiovirtojen tarpeissa.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito erityisesti saksan- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto tai vahva työkokemus kaupalliselta alalta auttaa onnistumaan työssä. Kehittyvänä ja kasvavana organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä tehtävässään esimerkiksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.


Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan.

Palveluasiantuntijamme työskentelevät Itä-Tampereella sijaitsevassa tilauskeskuksessamme. Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, työskentelee maanantaista perjantaihin 6-21.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa HR- ja tilauskeskustiimimme:
sähköpostilla tai puhelimella 010 2714 008 (arkisin)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.8.2021 mennessä rekrylomakkeen kautta www.tavarataxi.fi/rekry tai sähköpostilla

Avoin hakemus

Vaikka meillä ei olisi haku päällä etsimääsi tehtävään tai etsimälläsi paikkakunnalla, aina kannattaa täyttää avoin hakemus. www.tavarataxi.fi/rekry

Uratarinoita

Timo Koistinen, Autonkuljettaja

"Vuosien varrella olen tehnyt kuljetusalalla erilaisia tehtäviä ja tämä vaan on oma juttu. Pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti. Diggaan asiakaspalvelusta ja tässä työssä asiakkaat ovat kuin työkavereita. TavaraTaxilaisuus merkitsee minulle turvallista, pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saan joka päivä antaa oman parhaan työpanokseni."

 

Piritta Kukkonen, Tiiminvetäjä, tilauskeskus

"Parasta tässä työssä on, kun pystyy ratkaisemaan asiakkaan logistisen ongelman, joka tuo myös päiviin ja tilanteisiin vaihtuvuutta. Minulle on tärkeää, että työpaikalla on positiivinen ja eteenpäin menemisen ja tekemisen fiilis sekä se, että koen panokseni olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. TavaraTaxi on hyvä paikka tehdä töitä, koska nämä asiat ovat todellakin kunnossa. On hienoa olla mukana ja kehittämässä nopeasti kasvavaa, dynaamista organisaatiota.”

 

Marko Takala, Työnjohto 

TavaraTaxilaisuus merkitsee minulle hyvää työyhteisöä ja haastavia työtehtäviä. Kuljetusala on itselleni ollut haave lapsuudesta asti. Logistiikan uran aloitin aikanaan kuljettajana, josta siirryin myöhemmin kuljetuspäälliköksi. Ennen TavaraTaxilaiseksi tulemista ehdin toimia jonkin aikaa logistiikkayrittäjänäkin. Työnjohdon työssäni parasta on sen vaihtelevuus ja haasteellisuus. Samanlaista päivää ei ole koskaan vaan jokaisessa päivässä on omat haasteensa ratkaistavaksi.”