Etusivu > Yritys > Työpaikat

Tule TavaraTaxilaiseksi

Meiltä löytyy työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Autonkuljettajan tehtävä on oikea valinta, jos haluat olla liikkeessä ja kohdata ihmisiä. Asiantuntijatehtävissä pääset haastamaan itseäsi ja ratkaisemaan asiakkaan tarpeita, osaamistasi sekä erilaisia tietolähteitä hyödyntäen. Jatkuva kehittyminen ja ihmisten kunnioittaminen ovat meidän arvoja. Vahvana perheyrityksenä kehitymme pitkäjänteisesti. Lue lisää ja hae mukaan joukkueeseen! www.tavarataxi.fi/rekry

Autonkuljettaja

Kiinnostaako liikkuva työ? 

Nautitko itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? 

TavaraTaxilla voit työskennellä pakettiautonkuljettana B-kortilla tai kuorma-autonkuljettajana C-kortilla. Kattavan reittiliikenteemme sekä pikalähtöjen ansioista työvuorot ovat vaihtelevia ja asiakaskohtaamisia karttuu työpäivän aikana reilusti. 

Ajokortin lisäksi työssä sinua auttaa onnistumaan  

  • Halu palvella asiakkaita positiivisella asenteella 

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn 

  • Hyvä paineensietokyky 

  • Tarkkuus työssäsi 

  • Halu kehittyä 

Jätä hakemus ja tule TavaraTaxilaiseksi 

Asiantuntijatehtävät

TavaraTaxilla voit työskennellä erilaisissa asiantuntijarooleissa mm. palveluasiantuntijana, logistiikka-asiantuntijana, ajojärjestelijänä, taloushallinnossa tai HR-tehtävissä. 

Kaikissa asiantuntijatehtävissämme tärkeää on 

  • Oma-aloitteisuus 

  • Ratkaisukeskeisyys 

  • Hyvä paineensietokyky 

  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Jätä hakemus ja tule TavaraTaxilaiseksi 

Koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia

Kaikkiin työtehtäviimme sisältyy kattava perehdytysjakso. Toiminta-ajatuksemme on asiakaslähtöinen ja vaatii jatkuvaa oppimisen asennetta. Oma koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia mahdollistaa jatkuvan ammatillisen kehittymisen. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy. Lue lisää TavaraTaxiAkatemiasta. 

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut rekrytointiin liittyen rekry @ tavarataxi.fi 

NYT ETSIMME ERITYISESTI

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme positiivista ja hyvillä hoksottimilla varustettua

PALVELUASIANTUNTIJAA   

monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Tampereelle.

Tässä tehtävässä työskentelet Tampereen Vehmaisten tilauskeskuksessamme, joka palvelee asiakkaitamme maanantaista perjantaihin klo 6-21 Pääasiallinen tehtäväsi on vastaanottaa asiakkaidemme tilauksia monikanavaisesti, eli puhelin laulaa, sähköposti pingaa ja chätti piipittää. Erityisen mielenkiintoisen tehtävästäsi tekee sen, että et voi etukäteen tietää, mitä tuleman pitää! Varmaa on, että asiakkaamme uskoo logistisen ongelmansa meille, ja me ratkomme sen – olipa kyse sitten kotiin unohtuneesta passista taikka erityisen hellävaraista kohtelua vaativasta kuljetuksesta. Asiakkaidemme lisäksi kommunikoit sujuvasti ja säännöllisesti myös tuotannon kanssa, sisäistä toiminnanohjausjärjestelmäämme hyödyntäen. Vastuullesi kuuluu myös hinnoittelua, laskutusta, tilastointia ja raportointia, sekä säännöllisiin kuljetuksiimme liittyviä tehtäviä. 

Tehtävä on omiaan haastavissa asiakaspalvelutehtävissä marinoituneelle osaajalle, jolla pysyy langat käsissä, pää kylmänä ja tuntosarvet pystyssä. Olet tarkka, kekseliäs ja kiiretilanteessakin rauhallinen, mutta kuitenkin nopea reagoimaan. Suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaitamme sujuvasti myös englanniksi, ja tätä laajempikin kielitaito katsotaan ehdottomasti eduksesi! Rohkenemme myös edellyttää riittävää maantiedon tuntemusta - koska palvelumme ydin on tavaran liikuttaminen paikasta A paikkaan B! 

Meille ihmiset ovat tärkeitä ja vaikka kasvammekin nopeasti, haluamme tehdä sen kestävästi ja osaajia arvostaen. Meillä jatkuva kehittyminen on tehty todeksi TavaraTaxiAkatemian avulla, jonka kautta koulutamme työntekijöitämme. Hakemamme palveluasiantuntija on myös itse halukas sitoutumaan ja kehittämään itseään ja tarjoammekin enemmän kuin mielellämme urapolkuja työntekijöillemme!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? 

Haku tehtävään on auki 13.10.2021 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään jo aikaisemmin ja olemme valmiita päätöksentekoon heti etsimämme löydettyämme. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulinkin kautta. Juttelemme mielellämme kanssasi sinusta, TavaraTaxista ja työn sisällöstä. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaneiltamme Enni Valliukselta (040 630 8125). 

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! 

 

LISÄTIETOA! Klikkaa täältä.

HAE! Hakukanava tähän rekrytointiin löytyy täältä. 

 

B- tai C-ajokortin omaavia kuljettajia Ouluun.

Kiinnostaako työpaikka kehittyvässä, kasvavassa ja kansainvälistyvässä pikakuljetusyhtiössä?

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintaideologiamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa meillä työskentelevien jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Kaikki meille palkatut työntekijät pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan, joka koostuu yleisten osioiden lisäksi henkilötason ohjauksesta.

Autonkuljettajan työn lisäksi työllistämme ihmisiä erilaisiin tehtäviin tilauskeskuksemme asiakaspalvelusta markkinointiin ja myyntiin. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy.

 

HAE: Hakukanava tähän rekrytointiin löytyy täältä.

 

Avoin hakemus

Vaikka meillä ei olisi haku päällä etsimääsi tehtävään tai etsimälläsi paikkakunnalla, aina kannattaa täyttää avoin hakemus. www.tavarataxi.fi/rekry

Uratarinoita

Timo Koistinen, Autonkuljettaja

"Vuosien varrella olen tehnyt kuljetusalalla erilaisia tehtäviä ja tämä vaan on oma juttu. Pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti. Diggaan asiakaspalvelusta ja tässä työssä asiakkaat ovat kuin työkavereita. TavaraTaxilaisuus merkitsee minulle turvallista, pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saan joka päivä antaa oman parhaan työpanokseni."

 

Piritta Kukkonen, Tiiminvetäjä, tilauskeskus

"Parasta tässä työssä on, kun pystyy ratkaisemaan asiakkaan logistisen ongelman, joka tuo myös päiviin ja tilanteisiin vaihtuvuutta. Minulle on tärkeää, että työpaikalla on positiivinen ja eteenpäin menemisen ja tekemisen fiilis sekä se, että koen panokseni olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. TavaraTaxi on hyvä paikka tehdä töitä, koska nämä asiat ovat todellakin kunnossa. On hienoa olla mukana ja kehittämässä nopeasti kasvavaa, dynaamista organisaatiota.”

 

Marko Takala, Työnjohto 

TavaraTaxilaisuus merkitsee minulle hyvää työyhteisöä ja haastavia työtehtäviä. Kuljetusala on itselleni ollut haave lapsuudesta asti. Logistiikan uran aloitin aikanaan kuljettajana, josta siirryin myöhemmin kuljetuspäälliköksi. Ennen TavaraTaxilaiseksi tulemista ehdin toimia jonkin aikaa logistiikkayrittäjänäkin. Työnjohdon työssäni parasta on sen vaihtelevuus ja haasteellisuus. Samanlaista päivää ei ole koskaan vaan jokaisessa päivässä on omat haasteensa ratkaistavaksi.”