Valtakunnallinen pikakuljettaja - Tänään perille.

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäinen reittiverkkomme kattaa lähes koko Suomen. Yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 05.06.2024

  Riskienhallinta ja niiden minimoiminen on tärkeää - Fennian artikkeli ja video

  TavaraTaxin ja Fennian yhteistyö on muodostunut vuosikymmenten saatossa kumppanuudeksi. Ajatuksiamme riskeistä ja niiden hallinnasta videolla.
 • 15.04.2024

  TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

  Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.
 • 22.03.2024

  Kellontarkasti kumipyörillä -artikkeli MyVeho 2/2023

  Menestys vaatii vastuullisuutta ja vastuullisuus tuo menestystä. Lue koko artikkeli verkossa.