Luotettava pikakuljettaja

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

  • 05.11.2019

    TavaraTaxi palvelee valtakunnallisesti

    Reittiliikenteessä palvelemme aina ovelta ovelle kädestä käteen. TavaraTaxin pikalähtö palvelee mihin tahansa määränpäähän kotimaassa tai ulkomailla.
  • 24.10.2019

    Suuret ja pienet lähetykset kulkevat kyydissämme!

    Monipuolisesta kalustostamme löytyy oikea kuljetusratkaisu kaikkiin lähtöihin. Lähelle tai kauas, reittiliikenteessä tai pikalähtönä, laaja kalustomme on käytettävissäsi!
  • 08.10.2019

    Tänään perille! TavaraTaxi kuljettaa lähetykset pikakuljetuksena.

    Olemme oikea ratkaisu silloin kun aikataululla on merkitystä. Tilauskeskuksemme asiantuntijat ratkaisevat...