Valtakunnallinen pikakuljettaja - Tänään perille.

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäinen reittiverkkomme kattaa lähes koko Suomen. Yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 04.12.2023

  TavaraTaxin joululahjalogistiikka valmiina palvelemaan.

  Vuosi 2023 on kaartumassa loppusuoralle ja on aika valmistautua joulunviettoon. Logistiikan järjestäminen juhlavalmisteluissa on erityisen tärkeää.
 • 28.07.2023

  Avoin työpaikka: Talous- ja HR-päällikkö Tampereelle

  Etsimme avainrooliin tulevaisuuden tekijää eläköitymisten johdosta. Tehtävässäsi vastuullasi on yrityksen koko taloushallinto ja HR-prosessit.
 • 24.07.2023

  Pikalähtöjä läpi Euroopan

  Pikakuljettaja TavaraTaxi on aina valmiina palvelemaan – oli kyseessä keikka Suomeen tai Eurooppaan.