Valtakunnallinen pikakuljettaja - Tänään perille.

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäinen reittiverkkomme kattaa lähes koko Suomen. Yli 1000 asiakaskäyntiä joka vuorokausi, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 12.05.2023

  Kehitymme ja kasvamme - Katso avoimet työpaikat

  Kalustomme kasvoi kahdella uudella Mercedes-Benz Sprinterillä ja Actrosilla. Toimintamme vahvistuessa etsimme uusia vahvistuksia joukkueeseemme.
 • 13.04.2023

  TavaraTaxi ja Veho - yhteistyötä kymmenien miljoonien kilometrien kokemuksella.

  Perheyritys on luottanut alusta asti Mercedes-Benziin ja Vehoon, ja yhteistä taivalta onkin kertynyt jo kymmeniä miljoonia kilometrejä.
 • 13.03.2023

  TavaraTaxi on luotettava kumppani myös vastuullisuuden näkökulmasta.

  Toimimme ystävällisesti myös luonnon kannalta. Vastuullisuus on toimintamme perusta ja minimoimme toiminnastamme syntyviä päästöjä eri tavoilla.