Luotettava pikakuljettaja

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 15.08.2018

  Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijaa!

  Toimintamme voimakkaan kasvun myötä etsimme uusia ihmisiä kasvavaan joukkueeseemme Tampereelle. Nyt haemme mm. asiakaspalvelijaa.
 • 18.06.2018

  TavaraTaxin Facebookissa ja Instagramissa kesäkisat!

  Joko tykkäät meistä somessa? Nyt on hyvä hetki käydä tykkäämässä ja seuraamassa meitä. Kesän kunniaksi julkaisimme Facebookiin ja Instagramiin kesäkisat!
 • 13.06.2018

  Olemme mukana edistämässä turvallista liikennekulttuuria

  Kesäkampanjana tarjoamme kaikille halukkaille ilmaisen ajon TavaraTaxi – polkuautolla Mobilian liikennepuistossa.