Luotettava pikakuljettaja

Ymmärrämme aikataulujen merkityksen. Toimitamme lähetykset täsmällisesti lähelle tai kauas samana päivänä. Olemme aina liikkeellä. Kun tarve on pikakuljetukselle 0100 6100 palvelee Lue lisää...

Reittiliikenne

Reittiliikenne

Päivittäin liikennöimme Oulu-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu akselin eteläpuolella. Teemme päivässä yli 800 asiakaskäyntiä, ovelta ovelle kädestä käteen.

Lue lisää

Pikalähtö

Pikalähtö

Olemme lähtövalmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Pikalähtöpalvelussa asiakaan toimeksiantoa lähtee toteuttamaan erikseen nimetty kuriiri.

Lue lisää

Logistiikkaratkaisut

Logistiikkaratkaisut

Logistiikka-asiantuntijamme ovat olleet konsultoimassa ja toteuttamassa niin valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja kuin yksittäisiä kellontarkkoja pikakuljetuksia.

Lue lisää

TavaraTaxin tarina

Tarinamme alkoi 1990 -luvun alussa aikaan jolloin nykymuotoinen internet näki päivänvalon.

Tiedonvälityksen ja informaatiovirtojen nopeutuessa syntyi tarve entistä nopeammille tavaravirroille. Tästä voimistui kehitys, jossa tavaraerät pienenevät ja aikataulujen merkitys korostui. TavaraTaxin perusti Jorma Niemi toimittuaan aikaisemmalla urallaan maatalouskoneiden parissa...

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 31.12.2021

  TavaraTaxi toivottaa vauhdikasta uutta vuotta 2022!

  Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita menneestä vuodesta. Kurvataan yhdessä uuteen vuoteen!
 • 23.12.2021

  Hyvää Joulua!

  Kun kaikki tärkeät lähetykset on toimitettu on aika toivottaa Hyvää Joulua! Lahjoitimme perinteisesti tänäkin vuonna joululahjavarat Hyvä Joulumieli -keräykseen.
 • 07.12.2021

  TavaraTaxi palvelee myös joululahjalogistiikassa.

  TavaraTaxin reittiliikenne on oikea ratkaisu, vaikka laajemmankin joululahjalogistiikan järjestämiseksi. Vapauta omaa aikaasi ja anna meidän huolehtia joululahjalogistiikkasi.