Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

31.01.2018

Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.

Iltapäivällä ja illalla noudetut lähetykset yhdistellään samaan suuntaan lähteviin autoihin. Tehokas tuotantojärjestelmämme mahdollistaa erityisen myöhäiset noutoajat jopa 20:00 jälkeen ja toimitukset ennen 07:00 suureen osaan valtakuntaa.

Kun Kymmenen Uutisten alkutunnus ilmestyy televisioihin starttaavat TavaraTaxit tienpäälle. Jokainen yö ajamme Suomen teillä tuhansia kilometrejä ja käymme sadoilla asiakkailla. TavaraTaxi Innight -kyydissä kulkevat kaikki lähetykset varaosista näytteisiin.

Sujuva varaosalogistiikka on meille erityisen tärkeää. Avainhallinta on osa TavaraTaxi Innight -palvelua.  Yöjakelu suoraan työkohteisiin mahdollistaa asentajan työskentelyn välittömän aloittamisen. Yöjakeluun voidaan yhdistää myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi palautuslogistiikka tai kuljetuspakkausratkaisu.

Kun tarvitset sujuvaa yöjakeluratkaisua ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 ja pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

 

Avainsanat: Varaosalogistiikka Innight Logistiikka Yöjakelu

« Takaisin