Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ville Mäkinen TavaraTaxin toimitusjohtajaksi

05.03.2020

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Pikakuljettaja TavaraTaxin uusi toimitusjohtaja Ville Mäkinen. (Kuva: Mika Kanerva)

Hämeen TavaraTaxi Oy:ssä sukupolvenvaihdos etenee suunnitellusti ja Ville Mäkinen aloittaa toimitusjohtajana 9.3.2020 Ville on työskennellyt jo vuosia isänsä Jorma Niemen rinnalla ottaen nyt vetovastuun. Perustaja Jorma Niemi jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana samoin hänen puolisonsa Eija Mäkinen jatkaa talouspäällikkönä.

”Logistiikka-ala on jatkuvassa muutoksessa ja on hienoa, mutta myös vaativaa päästä viemään toimintaamme uudelle tasolle. TavaraTaxissa asuu jatkuvan kehittymisen kulttuuri, jota vaalimme ja toteutamme ammattitaitoisen henkilöstön kanssa!” Ville Mäkinen kertoo.

”Hienoa, että suunnitelman mukainen sukupolvenvaihdoksemme etenee ja Ville ottaa nyt toimitusjohtajuuden. Tämä muutos antaa itselleni aikaa keskittyä enemmän kehitysprojekteihin.” hallituksen puheenjohtajana jatkava Jorma Niemi toteaa.

TavaraTaxi on luotettava pikakuljettaja, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa yli 80, neljällä paikkakunnalla.

« Takaisin