Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Investoimme osaamiseen - TavaraTaxiAkatemia antaa mahdollisuuden kehittyä.

26.07.2019

Palveluyrityksen tärkein voimavara on ihmiset. Jokainen uuden harrastuksen aloittanut on kokenut onnistumisen iloa, kun tekeminen sujuu entistä paremmin. Näitä onnistumisen hetkiä on edellyttänyt kuitenkin määrätietoinen halu kehittyä.

Samalla tavalla kasvavan joukkueemme jäsenet kehittyvät joka päivä entistä paremmiksi ammatissaan. Tätä kehityspolkua vahvistamassa on oma koulutusjärjestelmämme TavaraTaxiAkatemia. TavaraTaxiAkatemia tarjoaa jokaiselle meillä työskentelevälle mahdollisuuden valita monipuolisesta koulutustarjonnasta itselle sopivan tai tarpeellisen koulutuksen. Kuluvana vuonna koulutustarjottimemme koostuu noin 35 vapaavalintaisesta päivästä. Tarjonnassa on mm. asiakaspalvelu-, teknistä-, ajo-, sekä ensiapukoulutusta. Koulutuspäivien teemoja saa ehdottaa jokainen TavaraTaxilainen.

Meillä on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä autonkuljettajantehtävistä tilauskeskukseen, HR:ään ja taloushallintoon asti. Kaikissa näissä työtehtävissä työskenteleviä tuemme entistä paremmiksi ammattilaisiksi kouluttautumisen kautta. Jatkuva kehittyminen on kirjattu arvomme ja se toteutuu palveluyrityksessä silloin, kun jokainen joukkueen jäsen tavoittelee joka päivä parempaa suoritusta.

« Takaisin