Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijoita!

10.04.2015

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme palvelukysymyksiin puhelimitse sekä sähköisissä välineissämme. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin tilauskeskuksessamme Itä-Tampereella, Vehmaisten kaupunginosassa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmoittaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden prosesseja. Toivomme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Vahvasti kehittyvänä organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä logistiikka-alan asiantuntijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse perjantaina 17.4. 15:00-17:00 Ville Mäkinen 010 2714 002 tai sähköpostitse "> (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemus 21.4. mennessä osoitteessa tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai sähköpostilla "> tai kirjallisena.

 

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava palveluyhtiö. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

 

« Takaisin