Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Etsimme tilauskeskukseemme Tampereelle asiakaspalvelijoita!

17.03.2017

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme palvelukysymyksiin puhelimitse sekä sähköisissä välineissämme. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin tilauskeskuksessamme Itä-Tampereella, Vehmaisten kaupunginosassa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmoittaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden prosesseja. Toivomme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Vahvasti kehittyvänä organisaationa odotamme hakijalta halua kehittyä logistiikka-alan asiantuntijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse maanantaina 20.3. 13:30-15:00 Piritta Kukkonen 010 2714 008 tai sähköpostitse  (viestikenttään Kysymys/Asiakaspalvelija/Tre)

Lähetä hakemus 26.3. mennessä osoitteessa tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi tai sähköpostilla "> tai kirjallisena.

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava pikakuljettaja. Kaikki TavaraTaxilaiset pääsevät osaksi koulutusjärjestelmäämme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän logistiikka-alalla. Lisätietoja ja hakemuskaavakkeen löydät tavarataxi.fi/pikakuljettajaksi

« Takaisin