Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

TavaraTaxiBlogi: Asiakas, Sinä olet työnantajamme!

20.05.2021

Tämä on ensimmäinen TavaraTaxiBlogi, jonka välityksellä haluamme kertoa laajemmin TavaraTaxista ja TavaraTaxilaisuudesta. Erilaisissa tehtävissä työskentelevät TavaraTaxilaiset kirjoittavat aiheista, jotka kokevat merkityksellisiksi omassa työssään. Yrittäjäperheen toisen polven edustajana sain ensimmäisen kirjoitusvuoron ja valitsin aiheeksi meille kaikista tärkeimmän eli asiakkaan.

Asiakas on työnantajamme, lause, joka vaikuttaa kliseiseltä, mutta palveluyrityksessä se on kiistaton fakta. Jokainen tehtävämme syntyy tilauksesta, jonka asiakas meille osoittaa. Tämän vahvistaa myös se, että vaikka olenkin yrityksen toimitusjohtaja ja ns. työnantajan roolissa, käytän yrityksemme palveluita muutaman kerran vuodessa. Niiden vähien tilausten voimalla ei työllistetä täysipäiväisesti yhtään kuljettajaa tai asiantuntijaa.

Asiakkaamme ja heidän asiakkaat pitävät meidät liikkeessä. Meillä on vilpitön halu tuottaa mahdollisimman onnistunutta logistiikkaa. Kun olemme onnistuneet kerran, saamme toivottavasti ja todennäköisesti mahdollisuuden palvella uudestaan. Näiden onnistumisten kautta olemme saaneet monelta luottamuksen, jonka pyrimme täyttämään kohtaaminen ja tilaus kerrallaan.

Meidän tehtävämme on organisoitua mahdollisimman tehokkaasti, palvellaksemme mahdollisimman luotettavasti ja nopeasti kaikissa logistiikkaan liittyvissä tarpeissa. Ilman asiakkaidemme luottamusta emme ole mitään. Pyrimme tekemään parhaamme jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja kehittämään toimintaamme niin, että olemme luotettava kumppani myös kaukana tulevaisuudessa. Perheyrityksenä pitkäjänteisyys on yksi TavaraTaxilaisuuden perusasioista.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat luottaneet oman kuljetustarpeensa käsiimme ja näin ollen mahdollistaneet tähänastisen TavaraTaxin matkan. Jos polkumme ei vielä ole kohdanneet toivottavasti pääsemme tulevaisuudessa palvelemaan Sinua.

Kirjoittaja on TavaraTaxin toimitusjohtaja Ville Mäkinen. Villen tärkein harrastus on lukeminen, erityisesti yrityshistoriat ja elämänkerrat.

Villen linkedin    ville.makinen @ tavarataxi.fi

« Takaisin