Etusivu > Yritys > Rekrytointi

Rekrytointi

Kiinnostaako työpaikka kehittyvässä, kasvavassa ja kansainvälistyvässä pikakuljetusyhtiössä?

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintaideologiamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa meillä työskentelevien jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Kaikki meille palkatut työntekijät pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan, joka koostuu yleisten osioiden lisäksi henkilötason ohjauksesta.

Autonkuljettajan työn lisäksi työllistämme ihmisiä erilaisiin tehtäviin tilauskeskuksemme asiakaspalvelusta markkinointiin ja myyntiin. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy.

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään joukkueessamme ole hyvä ja täytä työhakemus täällä »

 

AVOIMIA TYÖTEHTÄVIÄ:

Autonkuljettajia, Vantaa

Autonkuljettaja, Oulu

Uratarinoita

Jesper Rajala, Autonkuljettaja

 "Olen pikkupojasta asti ollut automies ja siksi oli helppo valinta lähteä opiskelemaan logistiikan perustutkintoa. Ammatillisen koulutuksen jälkeen hain ajokorttiin korotusta sekä ajokokemusta armeijasta. Parasta tässä työssä on, että pääsee liikkumaan autolla ja näkemään erilaisia paikkoja. TavaraTaxissa autonkuljettajan tehtävä on paljolti asiakaspalvelutyötä. Kun pääsee toimittamaan odotetun lähetyksen, tulee siitä itsellekin hyvä fiilis.”

 

Piritta Kukkonen, Tiiminvetäjä, tilauskeskus

"Parasta tässä työssä on, kun pystyy ratkaisemaan asiakkaan logistisen ongelman, joka tuo myös päiviin ja tilanteisiin vaihtuvuutta. Minulle on tärkeää, että työpaikalla on positiivinen ja eteenpäin menemisen ja tekemisen fiilis sekä se, että koen panokseni olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. TavaraTaxi on hyvä paikka tehdä töitä, koska nämä asiat ovat todellakin kunnossa. On hienoa olla mukana ja kehittämässä nopeasti kasvavaa, dynaamista organisaatiota.”

 

Vilppu Tukiainen, Palvelupäällikkö

"Tulin kuljetusalalle aikoinaan kesätöihin ja tykästyin tekemiseen niin vahvasti, että ura on jatkunut päällikkötehtäviin. Hienointa TavaraTaxilla työskentelyssä on asiakkaidemme erilaisuus, palvelemme kattavasti erilaisia toimialoja konepajoista mainostoimistoihin. Jokainen päivä on erilainen."