Etusivu > Yritys > Rekrytointi

Rekrytointi

Kiinnostaako työpaikka kehittyvässä, kasvavassa ja kansainvälistyvässä pikakuljetusyhtiössä?

TavaraTaxi on kehittyvä ja kasvava logistiikan erikoisosaaja. Asiakaslähtöinen toimintaideologiamme edellyttää jatkuvaa oppimista. Oma koulutusjärjestelmämme mahdollistaa meillä työskentelevien jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Kaikki meille palkatut työntekijät pääsevät mukaan koulutusjärjestelmäämme TavaraTaxiAkatemiaan, joka koostuu yleisten osioiden lisäksi henkilötason ohjauksesta.

Autonkuljettajan työn lisäksi työllistämme ihmisiä erilaisiin tehtäviin tilauskeskuksemme asiakaspalvelusta markkinointiin ja myyntiin. Kaikilla TavaraTaxilaisilla on mahdollista edetä urallaan, jos halua ja kykyä löytyy.

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään joukkueessamme ole hyvä ja täytä työhakemus täällä »

 

Rekrytointien etenemisestä voitte tiedustella sähköpostitse rekry @ tavarataxi.fi 

TavaraTaxilaiset työskentelevät yhtenä joukkueena! Meillä on erilaisia toimenkuvia operatiivisista tehtävistä asiantuntijarooleihin.

Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti. Vaikka erityistä hakua ei olisi käynnissä, aina kannattaa lähettää avoin hakemus. Meille voi työllistyä monipuolisesti erilaisella koulutus- ja työkokemustaustalla.
Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti. Vaikka erityistä hakua ei olisi käynnissä, aina kannattaa lähettää avoin hakemus. Meille voi työllistyä monipuolisesti erilaisella koulutus- ja työkokemustaustalla.

Uratarinoita

Timo Koistinen, Autonkuljettaja

"Vuosien varrella olen tehnyt kuljetusalalla erilaisia tehtäviä ja tämä vaan on oma juttu. Pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti. Diggaan asiakaspalvelusta ja tässä työssä asiakkaat ovat kuin työkavereita. TavaraTaxilaisuus merkitsee minulle turvallista, pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saan joka päivä antaa oman parhaan työpanokseni."

 

Piritta Kukkonen, Tiiminvetäjä, tilauskeskus

"Parasta tässä työssä on, kun pystyy ratkaisemaan asiakkaan logistisen ongelman, joka tuo myös päiviin ja tilanteisiin vaihtuvuutta. Minulle on tärkeää, että työpaikalla on positiivinen ja eteenpäin menemisen ja tekemisen fiilis sekä se, että koen panokseni olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. TavaraTaxi on hyvä paikka tehdä töitä, koska nämä asiat ovat todellakin kunnossa. On hienoa olla mukana ja kehittämässä nopeasti kasvavaa, dynaamista organisaatiota.”

 

Vilppu Tukiainen, Operatiivinen päällikkö

"Tulin kuljetusalalle aikoinaan kesätöihin ja tykästyin tekemiseen niin vahvasti, että ura on jatkunut päällikkötehtäviin. Hienointa TavaraTaxilla työskentelyssä on asiakkaidemme erilaisuus, palvelemme kattavasti erilaisia toimialoja konepajoista mainostoimistoihin. Jokainen päivä on erilainen."