Etusivu > Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

8.3.2018

TavaraTaxi toimittaa lähetykset tyylikkäästi perille

Toimivalla logistiikalla pidämme huolen, että liike-elämän prosessit toimivat. Yhtä tärkeää on muistaa tärkeitä ihmisiä. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme toimittavat luotettavasti perille myös mm. merkkipäivämuistamiset. Pikakuriirin käyttäminen on tyylikäs vaihtoehto esimerkiksi silloin kun fyysinen välimatka erottaa. Toimitamme kaikki lähetykset pikakuljetuksena ovelta ovelle kädestä käteen.

Ota yhteys tilauskeskukseemme soittamalla 0100 6100 tai tee tilaus Tilaa TavaraTaxi -tilauskanavan kautta. 

1.3.2018

Meille on myönnetty Suomalainen Perheyritys -merkki

TavaraTaxi on vahva suomalainen perheyritys. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja muille sidosryhmille. Tämän tavoitteen eteen koko uuttera henkilöstömme tekee työtä.

Kaikki tekemisemme nojaa arvoihimme: Ihmisten kunnioittamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Lähes kolmen vuosikymmenen aikana olemme saaneet olla mukana erilaisissa tilanteissa.

Perheyrityksen toinen sukupolvi on vahvasti mukana yrityksen arjessa ja on sitoutuneella työllä ja kehittämisellä valmis viemään yritystä seuraaville vuosikymmenille.

Suomalainen perheyritys -merkin on myöntänyt Perheyritysten liitto.

Lue lisää tarinastamme www.tavarataxi.fi/perhe 

Tule mukaan osaksi TavaraTaxin tarinaa!

22.2.2018

Räätälöity logistiikkaratkaisu tehostaa toimintaa

Sujuva logistiikka on tehokkaan liiketoiminnan perusta. Kun tehostetaan toimintaa, on luovuttava joistakin vanhoista toimintamalleista. Logistiikka-asiantuntijamme uskaltavat haastaa vakiintuneita toimintatapoja ja tuoda prosessisuunnitteluun uusia näkökulmia. 

Kaiken toiminnan perusta on tavoite tuottaa lisäarvoa. Logistiikkaratkaisun määrittely tehdään tehokkaasti ja tavoitteena on aina pyrkiä ymmärtämään loppuasiakkaan tarpeita. Tehokas toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management SCM) on kaikkien etu. 

Asiantuntijapalveluiden lisäksi meiltä löytyy monipuolinen logistiikkatuotanto. Olipa tarve palveluvarastolle, noutopisteille tai tehokkaalle kuljetusjärjestelmälle, me toteutamme! 

Räätälöidään Teille oma logistiikkaratkaisu, ota yhteys 0100 6100 tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Avainsanat: Logistiikkaratkaisu Toimitusketju hallinta Supply Chain Management SCM Logistiikka-asiantuntija

13.2.2018

Sähköinen tilauskanava on avattu!

Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava on uusi väylä kuljetuksen tilaamiseen. Sähköinen tilauskanava on samalla myös helppo ja nopea tapa tehdä tarjouspyyntö tai kysely. Tilaa TavaraTaxi -linkin löydät helposti sivustomme oikeasta yläreunasta.

Tilaa TavaraTaxi -tilauskanava täydentää nykyisiä monipuolisia tilaamisen ratkaisujamme. Kun tilaus on käsitelty, tilauskeskuksemme lähettää tilausvahvistuksen.

Asiakaspalvelumme kapasiteettiä on myös lisätty, joten valtakunnallisen tilausnumeromme 0100 6100 vasteaika on lyhentynyt entisestään. Jos haluat kuulla lisää monipuolisista tilauskanavistamme, ota yhteys tilauskeskukseemme 0100 6100.

 

31.1.2018

TavaraTaxi Innight mahdollistaa tehokkaan startin työpäivään.

Pikakuljetusyhtiö ei lepää koskaan. Käytämme vuorokauden tunnit tehokkaasti hyväksi ja sen haluamme mahdollistaa asiakkaillemme.

Iltapäivällä ja illalla noudetut lähetykset yhdistellään samaan suuntaan lähteviin autoihin. Tehokas tuotantojärjestelmämme mahdollistaa erityisen myöhäiset noutoajat jopa 20:00 jälkeen ja toimitukset ennen 07:00 suureen osaan valtakuntaa.

Kun Kymmenen Uutisten alkutunnus ilmestyy televisioihin starttaavat TavaraTaxit tienpäälle. Jokainen yö ajamme Suomen teillä tuhansia kilometrejä ja käymme sadoilla asiakkailla. TavaraTaxi Innight -kyydissä kulkevat kaikki lähetykset varaosista näytteisiin.

Sujuva varaosalogistiikka on meille erityisen tärkeää. Avainhallinta on osa TavaraTaxi Innight -palvelua.  Yöjakelu suoraan työkohteisiin mahdollistaa asentajan työskentelyn välittömän aloittamisen. Yöjakeluun voidaan yhdistää myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi palautuslogistiikka tai kuljetuspakkausratkaisu.

Kun tarvitset sujuvaa yöjakeluratkaisua ota yhteyttä valtakunnalliseen tilauskeskukseemme 0100 6100 ja pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

 

Avainsanat: Varaosalogistiikka Innight Logistiikka Yöjakelu

21.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Reittiliikenteemme palvelee normaalisti lauantaina 23.12. ja joulunpyhinä palvelee pikalähtöpalvelumme.

8.12.2017

Voimaa joululahjalogistiikkaan!

Anna asiantuntijoidemme suunnitella ja toteuttaa joululahjalogistiikkasi. Onpa lahjasi iso tai pieni palvelemme aina nopeasti ja kädestä käteen.